: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 28., 2020


[info]kihelkonna17:28
pirms 10 gadiem: man bija jāmaksā tikai par palātu. 14 lati, ja pareizi atceros. dabiskajai dzemdētājai bija jāmaksā par atsāpināšanu un palicis atmiņā, ka tas maksāja ap 70 ls. ap pusotru simtu, ja atsāpināšanu vajag divreiz. tad vēl par vīra klātbūtni dzemdībās bija jāmaksā ap 70 ls (ķeizara gadījumā tas vispār bija izslēgts). kā arī maksas vecmāte tika uzskatīta par dzīvību potenciāli glābjošu (tolaik vēl bija populāri briesmustāsti par to, kas var notiek īpatnēja personāla gadījumā, bet neprasi, lai tos atstāstu).

es apzinos, ka manas dzemdības maksāja daudz dārgāk, anesteziologs, ķirurgs un citi, un bija žēl, ka citām jāmaksā pat par atsāpināšanu, kas var būt ļoti vajadzīga, kamēr man bija bezmaksas anesteziologs.

bet tu tagad esi nostājusies pozīcijā, ka man ir jātaisnojas par pretvalstisku darbību - ķeizargriezienu. ārste norīkoja, un parasti tomēr uzskatu, ka ārsti zina labāk nekā es. turklāt meita dzima 25. jūnijā, un pohainais personāls pienācīgi neizskaloja bērnam degunu, kā rezultātā problēmas ar deguna dobumiem meitai ir vēl tagad.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba