: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 24., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:12

(25 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:24. Augusts 2020 - 10:39
(Link)
dienas režīmu piepirkt :P
Bet nu cik man bijusi pieredze ar bd, parasti prasa kkādas sandales, valdorfā savukārt - labāk českas (kur bērnam svīst kājas), tikai ne sandales! :D
Labāk ir tā, ka rezerves drēbes kaut kādā saprotamā kārtībā visu laiku stāv skapīti vai kur nu tur ir, lai pie vajadzības audzītes var viegli atrast un paņemt, jo 2gadnieks pats vēl nepārģērbsies, ja šaize sanāks. Katru dienu jaunu somu izkrāmēt - nebūs ok. Tb visu vajag rezervē vismaz vienu..
Mums nekur nevinā bd neļāva nekādas krūzes līdzi, jo nu ķip tad bērns kkur noliek, citi izgāž, paņem, utt.. Dzer visi no parastajām un viss ir uz vietas.
citos bd mums šis nebija, bet šajā ir: nedrīkst ar tām drēbēm, ar kurām iets laukā, palikt arī grupiņā. ziemā protams, tas neattiecas, jo āra drēbes tiek vilktas pa virsu, bet šitādā laikā - jā visu laiku jāpārģērbjas, plus man jādomā vēl divas drēbju kārtas katru dienu, ko tas bērns varēs pats uzvilkt/novilkt.
Par siltumu arī - nu jāskatās arī pašai, uz kuru pusi grupiņai logi būs, utt.. Jo nu baigi grūti saprast, mums teiksim šī pirmajā bd bija reāla problēma, siles grupai telpas z pusē 1ais stāvs, tur reāli vēsi, a viņi vislaik gāja uz dežūrgrupām uz otro stāvu pie lielākās grupas, kur D puse, un reāli cepešpanna jebkurā gadalaikā. Nu un tad iedomājies, cik audzītes iedomājās bērniem uzvilkt/novilkt jaciņu palīdzēt/atgādināt, vai kkā plānāk saģērbt. Ja es bērnu aizvedu uz siles grupu, kur auksts, jāvelk kkas viens, augšā atkla būtu jāvelk par 2 kārtām mazāk apģērba. Un tur arī bija, ka tie bērni visi bieži slimoja: nevēdinātas telpas, katru dienu šitā pārkaršana/nosalšana, laukā ziemā tikai 1x dienā...
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Augusts 2020 - 16:29
(Link)
piepirkt dienas režīmu laikam sauktos "kukulis" :D

> Go to Top
Sviesta Ciba