: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 16., 2020


[info]barbala09:51
nununu, nokavējāt vienus divdesmit gadus, madam-
"projektu vadītāju" koncepts parasti nav skaidrs tikai grāmatvežiem kam pasauli vajag iekontēt mazos, bet precīzos kontiņos, zīmuļus pie zīmuļiem un dzēšgumijas pie dzēšgumijām un zīmulis ar dzēšgumiju izsauc kognitīvo disonansi uz trīs dienām un trīs ierakstus forumos un zvanus no zeltazivtiņas uz "vid konsultatīvo"- kā drošāk, utt. :).


projekts- konkrēts darba uzdevums, kas ierobežots laikā.
projekta vadītājs- cilvēks, kas spēj vienlaikus vadīt arī vairākus dažādus darba uzdevumus ar dažādām komandām, skoupiem un specifikām.
projekta vadītājs vs vadītājs: mainās tēmas, viss ir mazāk stabils, nemainās uzdevumi: haosu pārvērst zistēmā un rezultātā. Kā mēdz sacīt antropologi, no darba un ģimenes esam nonākuši pie projektiem un attiecībām, varbūt arī tas raksturo "projvadu" būtību.

Citā kontekstā: tie ir cilvēki, kuriem jāapzinās savas situācijas nestabilitāte un trauslums, ekonomiski vunerabli, parasti sociāli [maz]nodrošināti (nodokļi, apdrošināšana, uzkrājumi, akcijas, ut.)

ja grāmatvedis novada savā departamentā pāreju no Tildes Jumis uz iDoFancyFinance, tas ir, nokūrē, ka viss ir tehniski ieviests, metodiski saprotams, funkcionāli strādājošs, finansiāli rentabls, značt, viņš ir veicis projekta vadību un pelnījis asorti.



Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba