: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 8., 2020


[info]polija20:57
nu pag - neviens jau nesaka par "visu mūžu", bet teiksim nu katra cilvēka spējas izturēt bezmiegu, pusmiegu, sūdīgu miegu ilgtermiņā ari ir atšķirīgas. Ir varbūt, kas tiešām mierīgi guļ, kad bērns blakus. Es lielākoties nevaru pagulēt VISPĀR. Vispār - tas ir tā, ka 4u gadu laikā cik man bērns ir gulējis blakus (nezinu kādas ap 10 reizēm kopā sanāk), es kopā šajās naktīs skaitot visu gulēto neesmu nogulējusi 8h..
Bet negulētas naktis es vispār enspēju tolerēt. šonakt bērniņš ievēlās pie manis 4os (pamodās uz wc un izdomāja nākt pie manis) - gulēt es biju gājusi 12os naktī). nu es jau ar šī 4h gulētām (jo pēc tam vairs neizdevās aizmigt) jūtos kā ar kreiso kāju no slotas nokritusi. Par mazāk h naktīm pat domāt negribu.
Attiecīgi jā - teiksim man ir ļoti svarīgi, lai es varu izgulēties jau sākot nu nez - mūsu gadījumā no bērna kkur ~8mēne''su vecuma, jo pa pirmajiem 6iem dēļ negulēšanas un mošanās 3-9x pa nakti es nonācu pat līdz psihiatram.. Protam,s ja ir kā tu (laikam) rakstīji, ka nemaz kkādā raksladā nedzird, vai tur ir/nav tas bērns, tad jau vienalga. Principa pēc varbūt arī no gultas nav par katru cenu jādzen laukā, bet ja alternatīva ir bezmaz raut antidepresantus dēļ negulēšanas, tad nu mana pieeja ir, ka "nekas tam bērnam nenotiks" :D
Btw pasakas mums iegājās, ka visus zobus iztīrām, pidžamas, un tad apsēžamies vienā vai otrā istabā nolasu pasaku, un tad pasaka beidzas, sabučojamies un iet savā gultiņā. Mīļošanās brīvdienās sanāk no rītiem. citās dienās vakarā kkad pirms visiem miega rituāliem vēl vajag "samīļoties"

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba