: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 6., 2020


[info]polija11:37
varbūt vēl nezina ko grib? :D Uz poda vēl nemāci iet? Vnk par tiem podiem jau nu tā ir, ka, ja pa dienu kko māca, mok ieietas, mok jau sāk just kkādu atšķirību un naktī arī mostas, ja vajag? Vai arī par daudz / par maz ēsts/dzerts pirms gulēšanas? Pārāk īss brīdis pirms gulēšanas ēsts? Hmm. Dīvaini. Ja mostos pēc 40-180min kopš aizmigšanas, saprastu, bet, ja 4-5h pēc aizmigšanas, tas ir dīvaini.. Es laikam tai vecumā vairs tik agri gulēt neliku. Kkā baigi agri man izskatās, ka ir dienas miegs. Jo nu no 13 līdz 19iem tiešām ir gana daudz h tādam mazam.. Mēģināt to diendusu pastiept drusku vēlāk (likt gulēt vēlāk, lai vēlāk pamostas?) Un tad pavilkt vakarus līdz kkādiem 20iem?
Manai iegājies rituāls tai vecumā jau bija, ka pusdienas paēd un tad gulēt.. ja pusdienas dod drusku vēlāk, tad arī nolikt gulēt var drusku vēlāk.. vienīgi ja bērns no čīkstīgajiem par tēmu "gribu ēst", tad tajā priekšpusdienā pietiekami aktīvi jānodarbina, lai "aizmirstu" par "gribu ēst" :)
Jo nu tik agri es neliku gulēt šķiet pusdienas laiku nekad (arī, kad pati cēlās pirms 7iem katru rītu). Parasti bija ~12:30... Un tad vakarā līdz kādiem 20-20:30 bija augšā. Vasarā mazāk, jo gaišs..

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba