: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 9., 2020


[info]polija22:15
nu tā varētu, būt :D Bet nu cik noprotu divas galvenās lietas pie temp.: dzeršana un potenciālie krampji. Un it kā princips, ka labāk tomēr atļaut organismam cīnīties (un to viņš dara audzējot temp pirmām kārtām).
Un lasījusi esmu arī pretējas atsauksmes, ka bērns tieši pie lielas temp. nedzer. Nu, tad laikam tomēr labāk, ka mazāka. Manējā ar 39,5C ir skraidījusi pa māju cauru dienu un putru ēdusi un dzērusi krūzēm vien.... tā kā pie tāda rasklada neredzu jēgu dzīt nost temp. Arī, ja ik pa brīdim iet gulēt. Tak labāk, ka slims bērns tomēr guļ puslīdz gultā un izveseļojas, nevis nodzenam temp., bērns atkal iet pa māju kā viesulis, izveseļoties tas palīdz tieši necik (ja izraisītājs ir kaut kāds vīruss vai tml.), atkal temp., augšā, un tā uz riņķi. Izkarsē vienreiz to bacili, izguļas un miers... Nu tā globāli.
Protams, ja kāds iekaisums, un skaidrs, ka tur nav ko karsēt vairs, tad AB un pēc vajadzības arī pret temperatūru kaut kas, kamēr AB iedarbosies. Vnk manai visu laiki ir bijis, ka baigi labi reaģē uz nurofēnu. Aš 1/3 devu pietiek, lai no 39,5C dabūtu 36,6...
Bet nu tad tgd es gudra, kad meitai jau 3 un 8 tūlīt būs.. Pirmajā gadā, kad bija noslimusi, acis neaizvērusi gulēju blakus visu nakti un nesapratu, ko darīt, kad tas bērns kļūst arvien karstāks un karstāks un tā temp. vēl kāpj, rokas, kājas ledainas, pati karsta, drudzis, grozās, ņemās, pagulēt nevar..

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba