: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 8., 2020


[info]ripp22:31
vienīgais, no kā sargāties, kad bērnam ir augsta temperatūra, ir t.s. febrīlie krampji. viena reize neko sliktu nepadarīs, bet nu labāk lai tie nav. cita lieta, ka nav nekādu iespēju uzzināt, vai bērnam uz tiem ir nosliece, līdz tie parādās. vai neparādās.
ja ir pret zālēm noturīga temperatūra, var pārmaiņus dot te nurofen, te panadol (laikam). viņiem (ibuprofēnam un paracetamolam) ir atšķirīgi darbības principi, tādēļ starp abiem nav jāievēro milzīgie starplaiki.
parasti skaitās, ka bērnam dod zāles no 38,5-39,5, atkarībā no bērna pašsajūtas. es personīgi dodu, kad redzu, ka bērns reāli mokas un viņam ir grūti izturēt (īd, nevar pagulēt).

citādi, bērnu izģērbj, apsaula pieri, paceles un elkoņu iekšpusi ar mitru (ne slapju) istabas temperatūrā (ne aukstu) vai biki siltāku (galvenais lai vēsāks par ķermeni). noteikti NEVAJAG rīvēt ar šņabi. tā ir sliktākā doma ever. nesaku, ka grasies, bet nu, diemžēl, šito joprojām ārsti mēdz ieteikt. maza bērna āda uzsūc visu un rīvēt ar šņabi ir tas pats, kas liet šņabi rīklē.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba