: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 8., 2020


[info]polija21:56
kamēr 4-5 dienas nav nonstop temperatūra, teorētiski ir arī viss chill maniere. Izņēmums, ja vienīgi kkādi pavadošie simptomi liecina par kko nelāgu.
Katrā ziņā es saprotu, kpc ātrie citreiz ir nelaipni, ja jābrauc uz katru 2o reizi, kad kādiem bērniem ir 39C. On the other hand - pirmais bērns, skaidrs, ka bažas. Es pati arī sāku kaut kādā čillā uztvert temperatūras tikai pēc kādas nezkurās slimošanas (un mans bērns reti slimoja). Plus vēl protams, tie brīnumi pamanās dabūs vistraģiskākos cipariņus termometrā tieši brīvdienā, kad gribēdams nevari pie ģā/dežūrārsta aiziet.
Es gan pēd. tādā reizē naktī uz 1dienu nesaucu nekādus ātros, bet pati iepakoju savējo autiņā un pati braucu uz bkus (jo 3,4 un 6dien 3 ārsti bērnu bija apskatījuši jau un pateikuši, ka viss ir ok, bet bērnam temp. tikai lēnā garā kāpa pa grādam katru dienu klāt...)
Tb es par tiem ātrajiem tā domāju, ka nu ķip, ja sauc, tad jābūt gatavam, ka viņi pasaka, ka braucam uz slimnīcu. Un tad ko? Tāpat jābrauc tad ar savu auto (vismaz kādam kādā brīdī), lai būtu kā tikt atpakaļ.. Un tad jau nav tolka tos ātros tramdīt..

drīksti apvainoties.. :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba