: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 3., 2019


[info]polija18:41
nu es esmu apbalvota ar daudzēdāju, attiecīgi kko iebarot nav bijušas baigās problēmas. No pirmajām lietām, ko devu, iteiksmīgs pē, bija tikai tomātam, kkur neilgi pirms gada vecuma. Pārējais gāja iekšā uz urrā. Ar ķirbi kopā sajauktu vispār varēja pašu velnu iebarot.

tad, protam, mums ar ir bijušas vairākas "pusdienās ir šis, ja tagad nepatīk, varēsi to pašu ēst launagā" epizodes. Bet nu esmu arī piekāpusies. Sev taisu biešu salātus, meitai vnk nomizoju un šķīvī ielieku bieti, kartupeli, burkānu un olu uz pusēm pārgrieztus (sīki sagrieztus ar krējumu neēd, bet šitā - padod tik!)
Bet nu daudz kas naķ no manis. Man vasaras mīļākais fāstfuds ir grieķu salāti - daudz salātu, gurķis, tomāts, sīpols, melnās olīves, olīveļļa, fetaki siers drusku. Meita noskatījās un sāka prasīt, ka arī grib. Pirmajā vasarā "bīstamākās" sastāvdaļas nedevu, šogad jau devu visu. Iepriekš pilnām mutēm ēda plikas salātlapas no manas salātbļodas izvilktas. šogad jau tad visu. Starp izvēli - salāti vai pankūkas vakariņās, izvēle krīt par labu salātiem, starp granātābolu un konču - izvēle krīt uz granātābolu..
Sautējumus manus sākusi tgd ap 3 gadu vecumu smādēt, bet mierīgi svaigā veidā ēd puķkāpostus, kāpostus, burkānus, kāļus, kolrābjus, dilles, paprika un tomāti vispār ir gardums viņas izpratnē, fenheli pat grauž svaigu. Tvaicēti brokoļi arī garšo.
Vaikstās tikai par visādiem sasautējum/sacepummikšļiem..
Bet nu mans nabaga bērns konfekti nebija dabūjis līdz es pat nezinu 2,5 gadiem šķiet. Biezpiena sieriņu ar vēl pati nemaz neesmu devusi, jogurtu ēd tikai bezpiedevu ar banāniem vai citiem augļiem kopā.. Saldumu vietā labāk kkādu kaltētos/žāvētos augļus, riekstus, utt.. Un tie visi arī garšo.. BD gan jau kko ne tādu ar ir dabūjusi, bet nu tā jau ir, ka bērns pats gada vecumā neizdomā, ka viņš grib bulciņu vai kūku.. Ja apēd vienu tādu, tad jau mazajam tur kaloriju pusei dienas pietiek. attiecīgi neko citu arī negribas.Vecāki atkal šausmās - bērniņš neēd! Bet bulciņu apēda.. Labi, lai nenomirst badā, iedosim vēl bulciņu. Un bērnam skola rokā.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba