: who's that girl? - : wrapover power

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 23., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:58 - : wrapover power
un starp citu, esmu, dare i say it, ļoti izbrīnīta, ka [bērnu] veikalos nav sānos pogājamu bodiju izvēles. labākajā gadījumā ir uz newborniem, bet pēc 56. izmēra uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt. kaut gan es vispār nevienu neatradu, tikai pogājamas jaciņas, bet gan jau kaut kur jau tomēr ir. citādi - visi velkami pār galvu! ja nebūtu h&m atrastā un tā, ko man draudzene atdeva, nez, kur viņa pirka, tad būtu arī jāvelk viss pār galvu. un - labi vēl uzvilkt. a novilkt? un ja čp? un ja čp naktī?
karoče, niša.
unē, esmu palikusi unimpressed no zilā un rozā krāsu sadalījuma (ir taču arī citas krāsas), kaut arī nav nekas pret nevienu no tām jebkurā citā kontekstā.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zan
Date:23. Jūnijs 2019 - 16:24
(Link)
Lindexam ir.
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Jūnijs 2019 - 10:55
(Link)
lūk, par lindexu arī iedomājos, ka tur moš ir. bet tas, ka nav specializētajos bērnu apģērbu veikalos, tas ir abzalūti neloģiski.

on a related note - kad lindexam būs apps beidzot, a? un tikpat forša piegāde, kā h&m.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:24. Jūnijs 2019 - 13:40
(Link)
Neesmu bijusi darbā trīs mēn, bet, pieņemu, ka nekas nav mainījies - Baltijas valstis ir zemu prio listē, tātad nebūs vēl ilgi :D (kas manuprāt wrong, laba piegāde un nesāpīgi returni taču psc paceltu profitu bez izdevumiem par jaunu veikalu atvēršanu .. bet man neviens neprasa :P)
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Jūnijs 2019 - 20:38
(Link)
ierosinājumu grāmatas ir priekš kaķiem (no offence, kaķi)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:24. Jūnijs 2019 - 11:02
(Link)
Tie pār galvu velkamie ir velkami nost arī pār dibenu, jo galva zīdaiņiem ir vislielākā (tipa patiesībā tā esot paredzēts)
Bet mūsmājās bodiji nebija cieņā vispār, varbūt tik ziemā, lai mugura nav plika. Gulēšanai bija specifiska pogajuma veida pidžamas :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Jūnijs 2019 - 20:37
(Link)
to es nezināju, bet diez cik ērti tāpat neizklausās :D

biju domājusi karstumā vispār laist tikai pamperī, bet tad tu paņem rokās un āda pret ādu rada vēl lielāku karstumu u.c. neērtības. tā nu esmu par īspiedurkņu kņopējamiem bodijiem.

> Go to Top
Sviesta Ciba