: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 29., 2019


[info]21700:57
manējā pirmos desmit or so mēnešus gāja gulēt ap desmitiem, vienpadsmitiem (modās ap deviņiem, desmitiem rītā (un naktī pa vidu arī)), es kkā necentos viņu ielikt kkādā rutīnā, vnk kad uz nakti redzeju, ka sāk lūzt nost, tad liku gulēt.
tad ap šo janvāri viņa atmeta otro diendusu un sāka diezgan regulāri aizmigt ap 20-20:30 kā pulkstenis, cenšos ap septiņiem sākt lēnām gatavot uz gulētiešanu, tur, zobus izmazgāt, pēdējoreiz paēst, utt., un tad viņa arī aizmieg.

es tā arī darīju, ka ļāvu gulēt diendusas un naktsmiegus kad viņai sagribējās, un arī baroju kad viņa gribēja, un tā kkā pats no sevis tagad ir izveidojies gandŗīz tāds kā noteikts režīms.

man ļoti patika un noderēja no franču bērnu audzināšanas ieteikums, ka ja naktī mostas un sāk raudāt, nevajag uzreiz lekt kājās un skriet pie sīkā, bet pagaidīt 5-10 sekundes. jo dažreiz viņi raud pa nakti nevis tāpēc ka izsalkuši, bet vnk starp miega cikliem. un līdzīgi arī dienas laikā, ne uzreiz visu dot, bet pāris mirkļus pagaidīt, tā ieaudzinot pacietību. tā arī laikam ir mana vienīgā "disciplīna"

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba