: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 8., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:59

(11 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]samantta
Date:9. Janvāris 2018 - 22:34
(Link)
Es cītīgi piesekoju Feisbukā grupai Deciem Enthusiasts un tur lielākoties visi slavē. Bet nu tur tādi fanātiķi, kas lietos 10 produktus no rīta, 10 produktus vakarā (citus produktus) un vispār vajag grādu ķīmijā, kas tik tur par pagrīdes skābēm netiek pirktas utt :D
Es izlēmu iesākt ar hialuronu (jo nu tricārs strauji tuvojas) un ļoti vāju retinoīdu. Abus nelietoju regulāri, tāpēc laikam neesmu svarīgākā komentētāja par rezultātiem. Labprāt pamēģinātu pāris citus produktus, bet šobrīd nav naudas, haha.
Seja kļuva ļoti laba, kad sāku lietot mājās taisītu eļļu miksli - jojoba oil, lavender essential oil, primrose oil. Atradu latviešu blogā. Krunkām nepalīdz, bet tik daudz komentāri par manu sejas ādu man nekad dzīvē nav bijuši :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Janvāris 2018 - 10:16
(Link)
ōō, mazais ķīmiķis, apsveicu ar panākumiem! tie vienmēr priecē :) es gan no eļļām kādu laiku atturēšos vēl kādu laiku, hehe, pēc pēdējās nepatīkamās pieredzes (kad pēc ilgas lietošanas (vairāk kā gadu stabili) uzmetās pleķi)

kad lieto miļōns produktus, tad jau ej un sazini, no kura ir labākais efekts. a moš tikai no visiem kopā. tad esmu nolemta neveiksmei, mueh

> Go to Top
Sviesta Ciba