: who's that girl? - : katastrofa

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 14., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:59 - : katastrofa
nopirku, tātad, la roche posay toleriane ultra krēmu (šoreiz ne fluīdu, galu galā - winter is coming), visa tāda laimīga, izstudēju iepakojumu, paliku apmierināta, uzklāju uz sejas, viss lieliski, solīts makā nudien reizēm arī iekrīt. tad pamostos no rīta, nomazgāju seju, tad micelārais ūdens, tad stiepju roku pēc krēma, spiežu uz sūkņa un - nekā! tukšgaitā. nekas nenāk ārā. ja neskaita manas nepiepildītās cerības. brīnumainā kārtā man ir saglabājies čeks un es taisos nest uz aptieku atpakaļ ij čeku, ij krēmu. vai apmainīs - kas to lai zina - bet kāda man jēga no krēma, pie kura nevar tikt klāt?

upd. apmainīja bez problēmām!

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:14. Novembris 2017 - 12:04
(Link)
Pirmo reizi lieto to trauciņu? Mēģini spiest vairākkārt. Man reiz bija tāpat, aiznesu uz veikalu, pārdevēja paņēma un sāka darboties - izrādījās, vajadzēja kārtīgi uzpumpēt, līdz sāka nākt ārā, un pēc tam turpmāk nebija nekādu problēmu vairs.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Novembris 2017 - 12:47
(Link)
ne pirmo :) vienreiz man tā jau bija ar iepriekšējo, un kādu laiciņu papumpējot nudien atkal sāka strādāt. bet šo es jau pumpēju otro dienu un ne pa jokam, un aptiekāre arī pārliecinājās, ka ne vella tur nebūs šajā dzīvē.

apmainīja pret citu. cerēsim, ka ar šo nenotiks tāda pati bēda :D

> Go to Top
Sviesta Ciba