: who's that girl? - : i'm blue daba dee daba daa

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 21., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:04 - : i'm blue daba dee daba daa
nezinu, kādas aktuālās rudens tendences citiem, bet man šķiet, ka teju visiem man apkārt iestājusies zobu sezona. draudzenes, draugi, radi. pat taksistam izrāva zobu!
nu un man pašai arī bija tā laime - izkritusi plombe vispirms un higiēnista apmeklējums pēc tam. es jau zinu, ka visi prātīgi cilvēki iet pie higiēnista reizi gadā, bet nu, kurš teica, ka esmu prātīgs cilvēks?
un žēl, ka tā, jo, sekojoši, higiēnists, kamēr tika ar visu galā, nomocīja mani savas 45 minūtes (vai tuvu tam), kas ilga veselu mūžību. pusceļā man gribējās viņu apturēt un teikt, ka "man apnika, laidiet mani ārā". pēc tam visu dienu varēju dzert tikai jogurtu un buljonus, jo smaganas bija vienkārši izvarotas. jēj.
nu un vakardien d. izrāva aizkavējušos gudrības zobu, un dakteris iemauca tādas zāles, ka brīdī, kad tās sāka atlaist, tur nebija nekā apskaužama vai smieklīga, kā jūtūbes video.
vienīgais, kas nācā prātā, bija ainas no basketbolista dienasgrāmatas. srsly, ko tie dakteri špricē iekšā?

uz gaišās nots - nopirku tumši zilus zamšīgus puszābaciņus.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]samantta
Date:21. Oktobris 2016 - 09:54
(Link)
Es arī kādreiz biju izvairīga no higiēnistiem, bet, kad sāku taisnot zobus, pierakstījos tādam plānam, kur man higiēnists jāapmeklē 2x gadā. Un nu jau gandrīz trīs gadus esmu gājusi regulāri, un redzu cik labāk ir, kad to dara regulāri - es tur atrodos 10 minūtes maksimums, jo regulāri ejot un visu darot kā viņi saka, tiešām neuzkrājas zobakmens tik daudz utt - un nav tā 'izvarošanas' sajūta :) Pirmajā reizē, kad biju pašā sākumā, aizgāju mājās asiņainu muti un arī nevarēju ēst :D

Apsveicu ar labu pirkumu, though! :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Oktobris 2016 - 10:54
(Link)
pēc gada noteikti iešu, nu, vai sekojot līdzi situācijai, varbūt arī ātrāk, jo ne par ko negribu vēlreiz tādu ikspīriensu :D


> Go to Top
Sviesta Ciba