: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 14., 2015


[info]neraate18:37
tos ķiploku lakstus var marinēt, ir garšīgi, bet ļoti stiprs. manam tēvam garšo kā zacene. var svaigus blenderēt klāt kaut kam, tjip ķiploku mērcīte. pieļauju, ka tos pasus marinētos arī

receptes gan nav

baziliku var daļu sasaldēt un likt svaigu pie mērcēm, var žāvēt, var likt eļļas pudelē un tad to tumsā - tjip eļļa ar bazilika garšu. vēl ļoti garšīgs ir baziliks uz vistas gaļas marināde vai tml. bet arī uz krāsnī ceptiem dārzeņiem ļoti ok

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba