: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 9., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:44
kopumā ņemot, mana finansiālā situācija vislabāk raksturojas ar vārdu "katastrofa", neskatoties uz to, vai es taupu, vai es netaupu, ar vienīgo atšķirību, ka, gadījumā, ja netaupu, man vismaz paliek kaut kādas lietas par pierādījumu tam, kur tā nauda ir aizgājusi. tāpēc es nupat pasūtīju strausa spalvu kažokjaciņu no aliexpress par tik lētu naudu, ka es brīnīšos, ja tas apģērba gabals nebūs tāds ikea's variants - "saliec pats!", pasūtīju vēl visādas ārkārtīgi svarīgas figņas, tai skaitā arī rosmes krūšturi. līdz ar to, kā jau zirkai sacīju, ap ziemassvētkiem es cietīšu badu (ja vien nenotiks brīnums), bet vismaz darīšu to skaistā apakšveļā.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:9. Decembris 2014 - 16:59
(Link)
Klau, kā ir, kad pasūta no aliexpress? Vai tad tādā gadījumā nav jāmaksā kaut kādi papildus nodokļi, jābrauc atmuitot vai vēl kādas citas šausmas jādara? Es tur tādu mētelīti esmu atradusi, nu tāāāādu, ka šausmīgi ļoti, ļoti gribas nopirkt, bet ne tik ļoti, lai par daudz krāmētos ar neērtībām piegādē.
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Decembris 2014 - 17:45
(Link)
vispār šis ir mans pirmais pirkums, bet ja var ticēt lapā rakstītajam, tad, nu, viss atkarīgs no attiecīgā piegādātāja, - ja tur ir norādīts, tad ir. varētu būt/ir mūsu iekšējos normatīvajos aktos noteiktas kaut kādas summas, kuras pārsniedzot, ja sūta no trešajām valstīm, varētu būt kaut kas papildus jāmaksā.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:10. Decembris 2014 - 17:48
(Link)
Ok, pastāsti, kad būs pienācis, labi?
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Decembris 2014 - 17:52
(Link)
sarunāts!

> Go to Top
Sviesta Ciba