: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 20., 2014


[info]honeybee12:00
nu man ir pumpas vidēji katrā otrajā mr ciklā, ne daudz, bet ir, ja ir vieglas iesnas, tad totāli. posmos, kuros esmu iedomājusies "hmmm, man vispār vajadzētu palietot kaut kādu kosmētiku, tak ne jau dekoratīvo, bet kopjošo" ir vairāk
celulīts - nav pieredzes tiešām, nav ideju, bet sīriosly, what's the big deal - cik es saprotu, celulīts vienkārši ir specifisks veids, kā sievietei uzkrājas tauki. savukārt tauku daudzums katram cilvēkam ir individuāls (tad, kad es esmu kaut kādā ideālajā svarā bez liekiem taukiem, man cikls aiziet pa pieskari un es kļūstu nervozāka, šobrīd esmu ar vieglu riepu un totālā fiziskā komforta zonā - ziemā nav pārāk auksti un pietiek spēka visu aiznest un izdarīt)

strijas kāreiz var dabūt, stingri ņemot, 2 gadījumos - ja ir stāvoklī, vai arī ja ar savu "veselīgo dzīvesveidu jo liekais svars nav normāli!!!" ir zaudēts pārāk daudz svara. un pēc tam dabūts atpakaļ ar uzviju. un tad atkal zaudēts. pie normāla dzīvesveida tipa "nekādu būtisku svara svārstību nav, mierīgi pieņemamies/nokrītamies pēc izjūtām" strijām īsti nav no kā parādīties IMO.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba