: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 9., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:36
ir vispāratzīta patiesība, ka meitenēm, kas nākušas uz šīs pasaules, lai darītu to labāku vai nu ar dekoratīvu, vai vai nu ar absolūti neredzamu līdzekļu palīdzību, nebūtu jāraksta diplomdarbi, kur ievadā, saskaņā ar metodiskajiem norādījumiem vērtēšanas komisija "grib"

1) lai tā autors norāda darba teorētisko un praktisko nozīmi - darbs ir lieka elektronisko, papīra un laika resusrsu tērēšana (pat ja es uzzināju kaut ko noderīgu, tas ir noderīgs man, nevis komisijai, nevis augstskolas mērķiem)

un,
wait for it,

2) lai tiek izvirzīta darba problēma. what the fuck ir darba problēma? tak nejau tas, ka pats darbs ir viena resna un trekna problēma, kas ne par ko negrib atrisināties pati no sevis? kas, pie visiem velniem, ir domāts ar darba problēmu un tās izvirzīšanu? (problēma vispār ir kaut kas neatrisināms, so they just might be on to something)

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:9. Maijs 2013 - 11:51
(Link)
Man bi' Tavas problēmas... :D
Piemēram, Tu savā darbā ierosini džinsenēm reiferu vietā likt pogas. Darba problēma - reiferis viegli taisās vaļā, plīst, to nevar mājās nomainīt, bet Tu piedāvā risinājumu, pogas. Dažāda dizaina, utt., utjpr.
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Maijs 2013 - 12:27
(Link)
tā visi saka, bet ja te tagad būtu iespēja apmainīt savas pret manām - mainītos? :D

nu, mans darbs ir par darba aizsardzības sfēru, un, nu, ko es ierosinu, ierosinu informēt uzņēmējus par šīs lietas nozīmi, nu, ka vajag, un ka tas nav nekāds bubulis, un ilgtermiņā arī izdevīgs pasākums no visiem uzņēmumam svarīgajiem aspektiem. problēma - ka nav tik vienkārši pārliecināt cilvēkus, kas "strādā šajā sfērā jau entos gadus" un skatās uz to visu tā, ka "tagad te kaut kādi jauni noteikumi, tikai lai izslauktu naudu, uzliktu sodus un traucētu strādāt"?
ēēh, shoot me now.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:9. Maijs 2013 - 12:38
(Link)
Ei-ei-ei, par darba drošību tak gudrs uzņēmējs gan nav jāpārliecina - ja kas nejauks notiks ar viņa vergiem darbiniekiem, šo tak izbāzīs visi, kas tur būs tuvumā. Tāpēc ir darba drošības speciālists.
Tavs darbs ir par esošām informēšanas iespējām un jaunu iespēju meklēšanu vai vienkārši - par pārkarsušu cilvēku tupumu? :D
"Strādā šajā jomā jau n-tos gadus"... o, jā, es zinu tādus idiotus. To tik šie nepadomā, ka mainās tehnika un tehnoloģijas, da kaut vai meža zāģēšana - kamēr strādāja ar fuksīti, tikmēr bija jāuzmanās, lai nedabon pats ar zāģējamo baļķi pa tauri. Tad parādījās motorzāģi un bija jāuzmanās, lai
a) neuzgāž sev baļķi virsā;
b) neiezāģē kājā;
c) nesabojā bixas;
d) nenosmērē bixas;
e) nedabon pa pieri ar pārtrūkušas zāģa ķēdes posmu...
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Maijs 2013 - 13:48
(Link)
darbs ir vairāk par sistēmas kā tādas izveidi, risku novērtēšanu. da kādas tur problēmas - dari, un viss. tāpēc jau saku, ka nesaprotu, kur problēma. tagad jāņem un jāizzīž no pirksta kaut kas.
šis punkts, visticamāk, būs vienkārši jāignorē.
moš līdz prezentācijas laikam kaut ko izdomāšu.
tas gan jau ir elementāri, bet nespēju saprast, no kuras puses man uz to jāskatās.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:9. Maijs 2013 - 11:52
(Link)
Mana samaitātā iztēle sarosās un sāk domāt, kas tas ir - absolūti neredzami līdzekļi? Tiem ir kāda saistība ar erotiku? :DDD
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Maijs 2013 - 12:22
(Link)
tie jau nav neredzami līdzekļi, ne? :))
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:9. Maijs 2013 - 12:38
(Link)
Viss skaistums nāk no iekšām! (c) Kurš gan cits
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Maijs 2013 - 13:46
(Link)
vot, tas kuršgancits zin lietas, ka es tev saku!

esencē viss ir tā - pasauli var uzlabot arī, piemēram, nedarot muļķības. un muļķības ir tas diplomdarbs un viss tas institūts!
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:9. Maijs 2013 - 12:53
(Link)
Ir arī neredzamie. :D Iekšķīgie, bet ne mazāk svarīgie. :D

> Go to Top
Sviesta Ciba