: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 3., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:34
vakar man bija vispekūliārākais enkaunters ar gadus piecus vecu pagātni, un esmu palikusi ar jautājumiem, kas šķiras starp "should some doors stay shut?" un "is this a new beginning of a new end?" vai kā tur tai dziesmā dziedāja. bet galvenais jautājums tomēr ir - no kurienes nāk visa šī uzmanība un, vēl svarīgāk, kur tā bija agrāk?
un tagad es vairs nezinu, vai atbildēt uz uzaicinājumu braukt ciemos vispār ir laba doma. mēs divi vien zem viena jumta jeb - kā to redz manas smadzenes - es viena pati ar viņu zem viena jumta - maybe some doors should stay shut.

post scriptum: ar šo pagātni mūs nekad nav vienojušas kaut kādas tādas saites, ja nu nav skaidrs mans pārsteigums. mēs bijām draugi. līdz vienu nakti he left me helpless, tā teikt. (no gaišās puses, nevaru iedomāties labāku veidu, kā iemācīties, ka tad, kad tu pakrīti, var gadīties, ka nevienam nebūs intereses tev palīdzēt piecelties; gandrīz vai varētu teikt tā - ja nevari piecelties pats, labāk nemaz nekrīti) (bet piedevusi, man šķiet, es neesmu. a moš esmu. nezinu. maybe i'm just not big enough)

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:3. Marts 2013 - 12:04
(Link)
nemīz;)
[User Picture]
From:[info]f
Date:3. Marts 2013 - 12:40
(Link)
well, we'll see. kā notikumi ies :)

> Go to Top
Sviesta Ciba