|
Oktobris 14., 2012
13:20 - : nakts gastronomija
|
Comments:
aij, es kaut kā pa taisno no tā takša vēl aizgāju citur ciemos, kas gan nebija īpaši produktīvi - iegāju, pateicu visiem, ka tā filma ko viņi skatās man nepatīk, uzprasīju vai drīz beigsies, attaisīju aliņu, apgūlos dīvānā un laikam momentā arī aizmigu (brīnišķīgs ciemiņš esmu, brīnišķīgs) brokastīs uzcepu olu, tas man likās gardākais ēdiens pasaulē, dzeru sulu un lēnām ceļos, jāizdara kaut kas skolai, drīz jau maģistrs būs jāsāk priekšaizstāvēt, fuipēkaka. bet katrā ziņā jā, uz miršanu netaisos, izrādās, ka sākt ballīti piecos vakarā ir diezgan laba doma :)
| From: | f |
Date: | 14. Oktobris 2012 - 17:59 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, vai ne, sākot agrāk, paliek vairāk laika dārgajam pašsalāpīšanas periodam :) mans mājupceļš jau pats par sevi bija ballītes cienīgs pasākums, jo kompānija bija ļoti pacilātā noskaņojumā, un divas trešdaļas ceļa mēs mēginājām izdomāt, kur turpināt ballīti, bet tajā atlikušajā trešdaļā vienīgais, par ko spējām domāt, bija - cik tālu ir gulta :)
un vogue ir brīnišķīgs šai svētdienai :) |
|
|
Sviesta Ciba |