: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 6., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:27
es tiešām vēlos, kaut spētu uzrakstīt tādu kārtīgi sulīgu rakstu pa četriem atvērumiem par modes industriju un tās iespaidu uz domu un korelāciju ar sabiedrībā notiekošo, bet es to nespēju, rokas par īsu, kurpes spiež un viss tāds, es neesmu žurnālists, lai arī cik ļoti man sirdē patiktos tādam būt. tāpēc, kamēr nav noticis brīnums, lūk, citēšu kādu citu, kas arī nav žurnālists, bet spēj vismaz sulīgi izteikties:

"For some odd reason the right of us men saying what we think is hot or not was stripped away from us and the power was given to the hands of designers who predict trends and fads in body types.  Guys who don’t even like girls are telling the world what should be considered hot and they are being listened to because they know how to overprice fabric."

(7 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]pikaso
Date:6. Septembris 2012 - 19:05
(Link)
lieliski.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:6. Septembris 2012 - 19:41
(Link)
Man gan ir viedoklis, ka tie čaļi, kam nepatīk meitenes, nemaz nemēģina iestāstīt kādas meitenes ir seksīgas, viņi vienkārši redz uz kādām meitenēm viņu "ģeniālie meistarojumi" izskatās kaut cik pieņemami (isvairāk jau viņu pašu acīs).

Augstās modes modeles ir tievas tikai tāpēc, ka tie paltraciņi uz viņām izskatās labāk. Ja tas apģērbs slikti izskatās uz tievas modeles, tad uz apaļīgas tas izskatīsies vēl sliktāk. Jo vairāk meitenei formu, jo grūtāk uz viņas uzmodelēt kaut ko "ģeniālu", kas arī kaut cik normāli izskatītos. Viss ir tikai pārdošana. Un nekāda sakara ar to, vai ķermenis pats par sevi ir seksīgs vai nav.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Septembris 2012 - 20:09
(Link)
lūdzu, saki, ka tu to nedomā nopietni.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:6. Septembris 2012 - 20:12
(Link)
Karaliene arī maisā ir karaliene, bet ķēkša var vilkt, ko grib, nelīdzēs nekas.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:8. Septembris 2012 - 00:18
(Link)
"Top designers have commonly mentioned that they prefer thin models because clothing looks better on that type of physique. Chanel designer Karl Lagerfeld defended this attitude to the German magazine, Focus. Lagerfeld maintained that the fashion world was about "dreams and illusions, and no one wants to see round women."
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:8. Septembris 2012 - 00:30
(Link)
Un Makfersone ar līdzīgi: " Elle Macpherson says tall, slim body types are more successful in fashion because they "work better with clothes".
There are many professions that have a body type that works best for them, the Australian model explained on UK TV show This Morning. In fashion there is a body type that works better with clothes; clothes hang better and look better on a certain body type."
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:8. Septembris 2012 - 00:35
(Link)
Tas ir, es pati par to neko nedomāju, tikai zinu insaideru uzskatus.

Man tā visa modes mašinērija izraisa pietiekoši lielu riebumu, tāpat ka visi citi ne pārāk ētiskie mārketinga paņēmieni produktu pārdošanā.

Jo vairāk par tām lietām zinu (no personīgās pieredzes, vai labi pamatotas literatūras), jo vairāk gribas savu dzīvi no tā visa atbrīvot.

> Go to Top
Sviesta Ciba