: who's that girl? - : do the rich get more recession divorces?

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 21., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:56 - : do the rich get more recession divorces?
tātad, viens džeks veicis pētījumu, un šim tagad šķiet, ka "it’s the housing market, that’s predictive for divorce now, for men and women with the resources to buy overpriced houses". tad viņš tā kā attīsta to domu, it kā, proti, ka tie ir tie paši cilvēki, kas iztēlojušies, ka vadīs savas dienas, ieritinājušies uz dīvāniņa pie iemīļotā seriāla. un kad stress un konflikti rada plaisas attiecībās, nekustamais īpašums "once the problem, becomes the solution", jo šie ļaudis vēlas tādu šķiršanos, kas viņus nodrošinās līdz kapa malai. tad nu šis džeks izsaka, ehm, aizdomas, ka "[..]divorces among educated people in fragile housing markets represents the tip of an iceberg — that if the economy continues to sputter along, more people will contemplate breaking up but delay it until they can get disentangled, causing a pent-up demand and, eventually, a boom".

un tagad es kaut ko nesaprotu. tāda sajūta, ka man galvā trūkst kaut kādas informācijas druskas, kas visiem by default ir skaidra, izņemot mani. es nesaprotu, pirmkārt, kāpēc nekustamais īpašums bija "once the problem" un tad "becomes the solution". otrkārt, kā tas korelē ar šķiršanās atlikšanu līdz brīdim, kad nekustamā īpašuma cenas atkal ir pacēlušās. treškārt, vai tā tas domāts vispār? un te pat nav no svara, vai viņa ideja ir pareiza vai nē. te no svara ir tas, ka es nesaprotu to viņa ideju.
stupid doesn't feel so good now, huh, diesel?

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:21. Augusts 2012 - 23:15
(Link)
ja pareizi saprotu, tad viņš apgalvo, ka cilvēki ir tik aukstasinīgi un merkantili un vienkārši slikti, ka aprēķina izdevīgāko brīdi, lai beidzot šķirtos. sanāk, ka educated people tik ilgi ciešās un piecieš savus lauleņus līdz - tadā! - ir ekonōmiski izdevīgs moments šķirties un nepalikt pliku dienvidgalu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Augusts 2012 - 23:59
(Link)
aha, bet tā vieta what was once a problem...āāā :)) es domāju, ka viņš to, what was once a problem tēmē uz to, ka māju nopirkt grūti (kas ir pretrunā ar apgalvojumu, ka pērk tur tikai tā noteiktā šnite), a viņš to par to, ka māju švaka ekonomikā pārdot grūti!
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:22. Augusts 2012 - 02:10
(Link)
es vispār sapratu pa savam - ka māju divatā nopirkt grūti, a vienatnē un pie labvēlīga ekonōmiskā klimata bez bēdu:D
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Augusts 2012 - 00:12
(Link)
un - taisni izglītotie un puslīdz turīgie. nabadzīgie sliktos ekonomiskos laikos precas retāk, un ja apprecas, tad šķiras biežāk. vot, tas jau man liekas krietni interesantāks novērojums :)

> Go to Top
Sviesta Ciba