: who's that girl? - : rokas nost no lietām, kas man dārgas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 16., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:31 - : rokas nost no lietām, kas man dārgas

(26 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Augusts 2012 - 11:46
(Link)
un tomēr ierobežo izvēli. bet nejau tā - pirkt vai nepirkt vispār. drīzāk "vai jūs varētu apmainīt paciņu, man nepatīk šī bilde" (true story) :)

nu, dabiskā atlase nav arguments vispār :) bet tomēr, vai tad visa vēža ideja nebija tajā, ka tur ir konkrēts gēns, kas nosaka, vai tev ir nosliece uz vēzi vai nav? un, attiecīgi, ja ir, tad varbūt arī dabūsi i no kafijas, i no cigaretēm, i no kanēļa bulciņām. tāpēc ir diezgan melīgi tie apgalvojumi uz paciņām. un man nepatīk, ja kaut kāds neredzams spēks no augšas mēģina man čakarēt smadzenes (neesot no svara tam, vai tas izdodas vai ne; pats mēģinājums vien ir pelnījis pannu pa galvu)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Augusts 2012 - 11:55
(Link)
jā, es arī paciņu bildītes labprāt izvēlējos, tā ar spermijiem bija diezgan ūber

bet tas jau bija mans punkts par to smadzeņu čakarēšanu. pa lielam ir 3 varianti:
a) to dara veselības ministrija, liekot virsū pusbeigtos bēbjus
b) to dara tabakas kompānijas, liekot virsū dikti smuku dizainu un nosaukumu, da atražojot brendus, kas bija uztaisīti tad, kad tabakas reklāma bija brīvāka
c) to aizliedz darīt visiem, attiecīgi visas paciņas ir noformētas pilnīgi vienādi (piemēram, pelēks kartons ar melnu uzrakstu virsū) + zīmola nosaukuma vietā ir captcha burtu kombinācija tipa X76KL+M + paciņas tiek rotētas plauktā, lai izslēgtu iespēju, ka cilvēki biežāk paņem to, kas kreisajā stūrī apakšā

šobrīd ir kombinācija no a) un b), bet c) droši vien ērtības nepalielinātu (lai arī vispār man subj. šķiet stilīgākais risinājums)

bet, ja tu dotu ar pannu pa galvu visiem, kas vairāk vai mazāk negodīgi mēģina ietekmēt tavu izvēli, tad tev vajadzētu ļoti izturīgu pannu un ļoti ļoti ļoti daudz laika un enerģijas :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Augusts 2012 - 12:07
(Link)
ō, variants c ir burvīgs! :)

da nē, man tikai daži jautājumi ir "svēti". tā ir mana atkarība, it's my thing, let me have it :) citi neuzsit asinis pietiekami, lai stieptu pannu (pazmināts asinsspiediens no vakardienas, hehe)

> Go to Top
Sviesta Ciba