: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 21., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:21

(46 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Jūnijs 2012 - 14:25
(Link)
vai die, nu tik būs!
es, redz, vienmēr cenšos saskaņot krāsas (sieviešu žurnāli mani nolinčos, zinu), bet es jūtos nekomfortabli, ja mana apģērba krāsas nav saskaņotas. un ja to ir vairāk par trim četrām.
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:21. Jūnijs 2012 - 14:37
(Link)
es te par vīriešiem, ja. pati jau es arī skatos, lai krāsu toņi nav tur aveņrōzā ar siltu cūciņrōzā un viss tāds. sekoju jau līdzi, ko velku, lai arī mode diezko neinteresē. laikam piekrišana man vairāk ir skandināvu vēsajam stilam, nepatīk rakstainas lupatas diezko, labāk patīk tādas pelēcīgas visādas, bet ar foršu piegriezumu. karoče kosmpolietilēnā tu mani neredzēsi:D
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Jūnijs 2012 - 14:44
(Link)
un kāpēc tad vīriešiem liegts prieks saskaņot krāsas, m? protams, pārlieka centība nevienu pie laba gala nav novedusi, tomēr, kā runā tautās - it is beter to be overdresses than underdressed :)

kozmopolitēnā neviens arī mani neredzēs, tas nu ir skaidrs kā diena!
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:22. Jūnijs 2012 - 03:04
(Link)
man vienkārši metroseksuāļi dziļi riebj, tamdēļ patīk dabiski džeki, kas nenodarbojas ar tādām bābu muļķībām. bez tam es domāju, ka man piekritīsi, ka cilvēka drēbju kārta, tās kvalitāte un higiēna ļoti daudz pasaka par cilvēku, tamdēļ man zīmējas ļoti nesimpātiski portreti skatoties uz cilvēkiem, kas pie spoguļa pavada pārāk daudz laika.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Jūnijs 2012 - 07:42
(Link)
būtībā es tev, protams, piekrītu. tikai es ticu, ka ir cilvēki, kam garderobe ir tik lieliski izplānota un iegādāta ar tādu apdomu, ka tajā mirklī, kad viņiem tiešām jāģērbjas - tas aizņem krietni mazāk laika, nekā varētu iedomāties. šaubos vai tiem aktīvajiem, kas apmeklē pitti uomo vispār ir laiks 3 stundas želēt matus.

bet vispār, vispār, vispār, es, protams, neciešu tos, kas ņemas ap sevi entās stundas no vietas un pēc tam vēl ņem un izskatās kā no žurnāla izkāpuši - perfekti (šī vārda sliktākajā nozīmē).

> Go to Top
Sviesta Ciba