: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 17., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:00
toties, pagādāju sev bourjois liner feutre, un, jāteic, esmu ļoti apmierināta - flomīšveida uzgalis, noturīgs pēc vella, bet ar vates kociņu gluži viegli paļaujas pielabošanai. nu, protams, es pēc uzkrāsošanas turu rokas nost no acīm. tāpat kā labais tonis prasa atstāt visus savus uztraukumus par izskatu atstāt mājās (vai cibā), nevis ņemt sev līdzi, izejot cilvēkos. nu, vai cibā.

es varu vienreiz pateikt uzmundrinošus vai nomierinošus vārdus, ja meitene uztraucas "vai man tiešām šitais izskatās normāli?"
bet nu, ja tu pīksti visu vakaru, tad varbūt vajadzēja uzvilkt kaut ko citu? vai arī turēt mēli aiz zobiem un samierināties ar faktu, ka tu tur tāpat šobrīd neko vairs nevari mainīt.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mufs
Date:17. Aprīlis 2012 - 11:09
(Link)
aiai, pasaki man ,ka man šitas izskatās normāli, ar vienu reizi pietiks, savādāk es te nevaru saprast,vai man tā kleita ir forša vai dīvaina.
un vai tā vispār ir kleita, jeb tomēr blūze.
respektīvi, es gribēju pie sevis pačīkstēt, bet Tu te šitā ierakstīji un es sakaunējos jo nekur jau neliksies visu darba dienu
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Aprīlis 2012 - 11:21
(Link)
tu lasi ļoti selektīvi :D jo es tak saku, ka cibā arī var sūdzēties, te jau mājas :) nav smuki vislaik čīkstēt un uzprasīties uz komplimentiem, atrodoties kaut kādā pasākumā.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:17. Aprīlis 2012 - 11:43
(Link)
oi, es visu daru selektīvi - i lasu, i dzirdu, i redzu. un vēl pēc tam brīnos un esmu gatava strīdēties,kad man kāds saka,ka čota ne to gvelžu.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:17. Aprīlis 2012 - 11:44
(Link)
ā, un starpcitu,man tie brūnie krēmi atnāca, tik uz pastu jāaizbrien. šausmigi ātri
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Aprīlis 2012 - 12:08
(Link)
o, tiešām ātri! laikam nebūs nevienā caurbraucējvalstī bijušas brīvdienas :)

ā, un tagad es jau varu teikt, ka man ir zināmi favorīti (tieši toņa un saskaņas ziņā - tas ir skin79 rozā iepakojums un zeltītais. a vasarai laikam pasūtīšu šito - vital super plus spf50+ (izklausās iespaidīgi, vai ne :))

> Go to Top
Sviesta Ciba