|
Decembris 27., 2011
16:50 - : desperate housewife vol. i
|
Comments:
| From: | kro |
Date: | 28. Decembris 2011 - 10:23 |
---|
| | | (Link) |
|
50 minūtes, lololol. Sagriez uz pusēm, sagriež šķēlēs un tad atkarībā no šķēļu biezuma vienkārši griez gabalos(vienu vai vairākās šķēlēs kopā). Vairāk par 20minūtēm nevajadzētu aizņemt..
| From: | f |
Date: | 28. Decembris 2011 - 11:44 |
---|
| | | (Link) |
|
ar zāģi - ticu. ar virtuves nazi... tu maz zini, cik viņš ciets?!
| From: | kro |
Date: | 28. Decembris 2011 - 14:46 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu pagaidi, ko tu saproti ar virtuves nazi? Manā virtuvē, mazāku nažu 20x5cm nav.
| From: | f |
Date: | 28. Decembris 2011 - 16:25 |
---|
| | | (Link) |
|
aj, nu labi, man vienkārši nav tik daudz spēka, obviously :)
| From: | kro |
Date: | 28. Decembris 2011 - 19:00 |
---|
| | | (Link) |
|
Man jau vienkārši sāk šķist, ka vai nu nazis bijis pa īsu, vai nu vienkārši tās bleķis nebija labi uzasināts. Un ja godīgi, tad pārsvarā sievietēm mājās ir neuzasināti naži, jo laikam bieži vien negriež gaļu, vai kā tā..
| From: | f |
Date: | 28. Decembris 2011 - 19:13 |
---|
| | | (Link) |
|
sākumā es paņēmu lielāko nazi, pirms tam to uzsainot, bet to vispār - kā iedur, pēc tam knapi var dabūt ārā, tad paņēmu mazāku, to vismaz ātrāk varēja uzvilkt.
un dāmām ir tāda nemode, strādāt ar neuzasinātiem nažiem, bet kopš es atklāju tik burvīgu izgudrojumu kā asināmais, ar lepnumu varu teikt, ka vairs neesmu starp viņām :) |
|
|
Sviesta Ciba |