: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 4., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:00
Otrā diena skolā, un man jau piebiedēta sirdstrieka.
Ķīmijas stundas laikā klasē ienāk skolas mācību pārzine un sāk mums mierīgā balsī klāstīt, ka, redziet, visiem tiem, kam iepriekšējā semestrī bija vairāk kā 5 neattaisnoti kavētas stundas, jāraksta paskaidrojums direktoram. Turklāt jāņem vērā visas, visas, visas stundas, nevis tikai tās, kas ierakstītas liecībā. Ja paskaidrojums nebūs nodots skolas kancelejā līdz šīs dienas beigām, tad rēķinieties ar to, ka varat piebiedroties tiem diviem jaunekļiem, kas pagājušajā semestrī tika izmesti no skolas.
Durvis aizveras.
-Kur klases žurnāls?!?
-Kur zaļais žurnāls?!?
Pēc visiem summējumiem, man sanāk 18 neattaisnoti kavētās. Atā, pretīgā skola! Nu jā. Skola jau pretīga ir, bet. Otrais pusgads. 12.klase. Viss. Finito. Gals klāt.

Dažas stundas vēlāk.
Mācību pārzine ir stulba vecene un viņai vienkārši nav, ko darīt - apmēram tādiem vārdiem izteicās mūsu klases audzinātāja, - Kriķis teica, ka paskaidrojums vajadzīgs tikai par liecībā ierakstītajām.

Tām man attaisnojums ir, un paskaidrojums jau sen kā guļ kancelejā.


Mūzika: The Cure - Cut Here (Acoustic)

(17 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:4. Janvāris 2005 - 19:30
(Link)
nosist mācību pārzini!!!!!
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 19:35
(Link)
o jā....tam es pilnībā piekrītu. tāda, atvainojos, kuce, ka šausmas. izdomājos jau visādus veidus, kā viņu noslaktēt.

sāku jauno gadu ar pozitīvām domām, ka centīšos and stuff, un tad - bezmaz vai jau no skolas met ārā.
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:4. Janvāris 2005 - 20:00
(Link)
es laikam aiz uztraukumiem tiešām nomirtu.
jo atceros, kā bija pāgājšsemestr - beigās. abi ar klasesbiedru ejam no kafenes. es tikko nokavēju [labi, labi - izspiedi patiesību - nogulēju] algebru, kurā izliek atzīmes. prasu klasesbiedram, kas pus-stundā izgājis ārā - cik man izlika? viņš saka, ka 2 vai 3, jo man neesot bijuši daudzi darbi. man sirds gandrīz izleca pa muti ārā. aizgāju pie skolotājas - viņa man saka, ka 4 būšot noteikti, ja ne 5. izlika 4. nu jā, klasesbiedrs nezināja, ka man ar algebrām, ģeometrijām trauma, ka var būt nesekmōs, pat ja noteikti ir sekmīgs. jo mani tieši tā dēļ no 64-tās izmeta.
sāpīgi.
bet tagad ar smaidu atceros. jau pēc mēneša.

elpojam dziļi.
[es te tā padomāju, ka no pāris garajiem komentāriem, ko tev rakstu varētu pat postus uzcept...(: ]

[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 20:07
(Link)
hehe :) nu i tev piedzīvojumi. bet labi, ka viss tomēr ir beidzies labi, pat neskatoties uz to 64. gadījumu. ir riktīgi nežēlīgi, ja cilvēku izmet 12.klasē. tas jau dzīvē uzreiz ir tāds, tā teikt, kloķis ielikts, ka...maigi izsakoties, ir vējā izmests gads.
mācību semestra beigās man arī bija ļauts riktīgi pastresot - trijos priekšmetos nebija izliktas atzīmes. izrādījās - vienā skolotāja aizmirsusi, divos pārējos, klases audzinātāja nav pamanījusi, ka man tomēr, ar aizkavēšanos, bet IR izlikts. nekad nebūtu domājusi, ka man par kaut ko tādu, kā izmešana no skolas būtu jāuztraucas.
tāpēc es šajā semestrī apņemos cieši jo cieši - viss būs citādi. un tieši tāpēc es tagad iegrimšu uz kādu laiciņu mācībās :)

*piekrītoši māju ar galvu par [...] :)
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:4. Janvāris 2005 - 20:46
(Link)
mhm. zinkā - ja vēl šā semestra beigās varēja kkā skriet un labot, tad nākamā semestra beigās neko tādu nevarēs.
būs ekši.
un stress.
pietiekoši liels, lai negribētu šamo.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 21:10
(Link)
tieši tā. jau tagad paliek baisi, to iedomājoties. kas notiks, kad iestāsies maijs...? es būšu stresainākais radījums pasaulē :)
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:4. Janvāris 2005 - 21:59
(Link)
ne tu vienīgā, ne tu vienīgā...
es jau atkal sāku uztraukties...
jāiepērk balderiāna krājumi...
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 22:52
(Link)
esi izmēģinājusi jau? tauta runā, ka esot labi.
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:5. Janvāris 2005 - 01:40
(Link)
saprotams.
ļoti, ļoti labi.(:
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Janvāris 2005 - 14:28
(Link)
hehe..izlasi, ko [info]korinte ierakstīja par mūsu piedzīvojumiem ar vienu balderiāņa tabletīti :)))
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:6. Janvāris 2005 - 14:34
(Link)
(((((((:
smējos.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:4. Janvāris 2005 - 21:03
(Link)
Mums Karmena trešajā stundā atnāca un pateica - tikai četriem cilvēkiem ir viss kārtībā! Nosauca viņus. Tad es viņai atļāvos pajautāt, ka kā ir ar mani - man viss ir atnests, liecībā nekā tāda nav! Un viņa pasaka savu kroņa teicienu "bet es vēl visas neesmu saskaitījusi!" doooh, man liekas ka lielākā klases daļa savas zīmes atnesa pēdējā nedēļā. Un es biju slima kā reizi nedēļu pirms tam. Attiecīgi Karmena var skriet ieskrieties. Bet sabaidīja, tas tiesa. Maz jau ka audzinātāja bizo pakaļ un baida pat tos, kas vispār vienmēr ir skolā, lai atnes zīmes.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 21:08
(Link)
viņa nav pelnījusi tādu vārdu. riktīga maita. vispār es nesaprotu, kāds skolai labums, ja met skolēnus ārā? vienmēr tik ļoti uztraukdamies par tās sasodītās skolas prestižu, tagad paši to sāk graut. izmest no skolas pēdējā gadā... to vispār ar likumu aizliegt vajadzētu.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:4. Janvāris 2005 - 21:13
(Link)
Man vienīgi liekas, ka tie, kurus izmet, tie droši divpadsmitajā klasē ekšus var likt bez tā otrā pusgada. Jo citās skolās neko man liekas vairāk neiemācīs pa to pusgadu kā mēs jau zinām.
Labs vēl bija kā viņa lasa tur briesmīgākos un saka, ka tiem ar apmeklējumu vakarene draud. Tikai tā jocīgi, ka divas viņas nosauktās meitenes klasē mācās gandrīz vai vislabāk un viena no viņām ir arī lielā klases volejboliste Elīna, kurai man liekas vai puse no zīmēm ir tādeļ, ka viņa "aizstāvējusi skolas godu" un palīdzejusi izcīnīt tos n-tos kausus. Jautājums - iksa pēc rauties, iet uz spēlēm, lai par to vēl tāpati skola gribētu izmest???
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 22:55
(Link)
tas vispār ir smieklīgi. citās skolās nekas tamlīdzīgs nenotiek ar tiem kavējumiem, bet mēs jau, protams, esam izredzētie. kā man nepatīk visa tā šņaga, kas ap to skolu ir sacelta - latvijas gudrākie bērni, lalalaa. tikai nez kāpēc arī Tie bērni staigā BEZ darba.

skola harpija.
[User Picture]
From:[info]bulletproof
Date:4. Janvāris 2005 - 21:15
(Link)
Jāsāk uztraukties par saviem kavējumiem... khm khm...
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2005 - 22:58
(Link)
manuprāt, citas klases tā neņem priekšā, kā divpadsmitos...tā ka tiem vēl veicas. bet vispār - paldies esot jāsaka iepriekšējā gada 12tajiem. tie esot bastojuši uz velna paraušanu, tāpēc šogad mūs audzina. x/

> Go to Top
Sviesta Ciba