: who's that girl? - : independent šorīt raksta: bye, bye galliano

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 2., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:00 - : independent šorīt raksta: bye, bye galliano

(45 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Marts 2011 - 11:58
(Link)
bububu, tomēr neizdevās ;)
es tiešām neesmu pirmā, kas skrien ierēkt par mirušiem vai slimiem cilvēkiem (neatkarīgi no tautības). atbalstu pieklājību. bet tas, kādā līmenī šis konkrētais jautājums mūsdienās ir pacelts, man personīgi sāk izraisīt tieši pretējas vēlmes. ok, tolerance, bet nu kamōn, drīz jau varēs sūdzēt policijā, ka rediiss uz mani paskatījās ar izteikti rasistisku skatienu.
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 12:02
(Link)
es par to, ka nav jau konceptuālas atšķirības starp gulagu un aušvici, un man nesaprotamu iemeslu dēļ pie mums par otro drīkst jokot, bet par pirmo - nē.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Marts 2011 - 12:17
(Link)
tiešām nav nācies dzirdēt gulaga jokus. bet nu ja tādi ir, tad, jā, tie ir tādi paši kā aušvices joki. tikai latvieši neskraida pa pasauli apkārt, rokas pret debesīm celdami. a moš vajadzēja. nu, labi, tas jau ir ārpus tēmas.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:2. Marts 2011 - 12:25
(Link)
Latvieši ir gatavi iznest katru, kurš iedrošinās apgalvot, ka "Latviju latviešiem" kā ideja ir vienkārši naiva un lieka (pat nerunājot par to, ka ļoti tuva Blut und Boden dogmai no, ahem, pēdējo komentāru ietvaros masīvi aprunāta laika), vest liesmainas debates par krievvalodīgo eksportu no dievzemītes kontūrām un, well, skraida apkārt pa vietējām ārēm, rokas pret debesīm celdami.

My 0.02, not that I care much anymore.
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 12:28
(Link)
nu, tas, ka skraida apkārt, rokas cilādami, tas man arī neimponē; tomēr tik un tā, brīvi un publiski jokot kā par vienu, tā par otru, man šķiet norāda uz jokotāja morālo līmeni, kurš ir tikpat augsts kā krabju nūjiņai.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Marts 2011 - 12:32
(Link)
krabju nūjiņai :D
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:2. Marts 2011 - 12:04
(Link)
Kādēļ gan pēdējais teikums? Manuprāt, tādi pasūtījumi, kā "zem Ādolfa tādus, kā tevi bez jautājumiem sadzītu cianīda dušās", zinot vēsturisko fonu, vienkārši nav spējīgi laika gaitā kļūt vieglāki, pieņemamāki un gaišākos toņos iekrāsoti.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Marts 2011 - 12:13
(Link)
gaišuma tur tiešām maz. tomēr kļūst jau mazliet apnicīgi, ka par katru līdz miligramam neizsvērtu vārdu masu mēdijos tiek rīkota skaļa žestikulācija. un saku vēlreiz, es lieku uz to, ka šoreiz tas bija apzināti :)
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:2. Marts 2011 - 12:15
(Link)
Ja viņš vispāri spēja noformulēt šo domu un salikt to otram saprotamā teikumā, tad droši vien, ka gluži neapzināti arī ne, IMHO. Bet tas tā.

> Go to Top
Sviesta Ciba