: who's that girl? - : independent šorīt raksta: bye, bye galliano

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 2., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:00 - : independent šorīt raksta: bye, bye galliano

(45 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:2. Marts 2011 - 09:58
(Link)
Oh, well. Paņirgāties, protams, var par pilnīgi visu, kā sacīja misters Vonnegūts, taču es itin labi varu saprast, kādēļ, ja "I don't like you" tiek izteikts kā "I love Hitler, and he would so have gassed all the likes of you", tas var šķist... unfunny, to say the very least.

Vēsturē ir ļoti maz notikumu, kuri vispāri var tikt mēģināti kaut salīdzināt ar Holokaustu, un izmantot to kā epitetu kāda atšūšanai vai vienkārši puķainām frāzēm, nez', reizē gan trivializē to kā tādu, gan arī var, pieļauju, būt tiešām drausmi šādu frāžu adresātam. Jo, you never know, tādi izteicieni par mothers and forefathers var negaidīti izrādīties ļoti personiska patiesība.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2011 - 10:06
(Link)
nujā, protams, ne visiem stipri nervi, bet tad ņem un spļauj kaut ko pretī, vai tad tiešām uzreiz uz policiju un rakstīt iesniegumu: "viņš mani aizvainoja?" droši vien pavilkās uz to, ka tas ir galliāno.
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 11:02
(Link)
lūk, reizēm cilvēks ar saviem izteikumiem nopelnās, ka otrs spļauj pretim, reizēm nopelnās pa muti, bet reizēm (šoreiz) saproti, ka pretī stāv tāds lops, ka nav jēgas un ir pretīgi tērēt gan laiku, gan muskuļus.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2011 - 11:27
(Link)
tie ļautiņi gan nedomāja, ka nav jēgas tērēt ne laiku, ne muskuļus (lai tipinātu uz policijas iecirkni) :)
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 11:32
(Link)
vispār to sauc par lietas nodošanu tādiem cilvēkiem, kuriem par roku smērēšanu maksā naudu :)
jo pēc Taviem principiem galjāno ar tērauda cauruli atskaldīt būtu par maz, da i nafig nolaisties līdz viņa nožēlojamajam līmenim.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2011 - 11:38
(Link)
īsti nesapratu, kas tur pēc maniem principiem, bet man vienmēr krīt uz nerva, kad cilvēki sāk tēlot mocekļus un aizvainotos, turklāt - no pilnīgā vafelē esoša veca britu-francūža!
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 11:40
(Link)
a pričom te mocekļi, viņi jau pat nebija ebreji, tā ka par aizvainojumu runāt te nevietā, vien par izpildītu cilvēka pienākumu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2011 - 11:43
(Link)
cik es sapratu, starp visiem iesaistītajiem bijis arī kāds ebrejs. nu, tas tā. a kas par pienākumu? ziņot par antisemītiskiem izteikumiem?

p.s. beigās viņu nočārdžoja par smēķēšanu restorāna telpās, nevis par izteikumiem :D
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 11:48
(Link)
par antisemītiskiem izteikumiem publiskā telpā.
(nē, man arī tīro ebreju mentalitāte sajūsmu neraisa, un es neesmu supertoleranta, bet apzinos, ka daži jautājumus labāk skaļi neapspriest, jo atsevišķas varžacis atsevišķām cilvēku grupām ir jau pārāk lielas, lai uz viņām būtu morāli ērti kāpt)
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2011 - 11:50
(Link)
(lūk, tā tas nudien ir, un atliek cerēt, ka tās varžacis ar laiku pāries, un varēs tomēr rupji pajokot, nemaksājot par to soda naudu tūkstošos un nesēžot aiz restēm sešus mēnešus.)
From:[info]
Date:2. Marts 2011 - 11:42
(Link)
un pēc principiem "spļaut pretī, neiet uz policiju".
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Marts 2011 - 11:42
(Link)
mēs NEKAD nevaram zināt, vai mūsu bez ļauna nodoma izteiktā frāze kādu neaizvaino. un nav pat runa par ēbrejiem un tamlīdzīgām tēmām. pietiek ar gluži sadzīvisku situāciju, lai ķertu pie krūts un sauktu kādu par bezjūtu radījumu. plus es tiešām sliecos domāt, ka šis ir PR gājiens un nav vērts šūmēties :)
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:2. Marts 2011 - 11:46
(Link)
Kā jau sacīju dažus komentārus zemāk, ir replikas, kuru laišana tālāk par savām smadzenēm, manuprāt, nav attaisnojama nevienā gadījumā un neviena iemesla dēļ, atskaitot eksplicītu humoru un arī tad, pieņemu, sekojot līdzi kontekstam un auditorijas profilam.

> Go to Top
Sviesta Ciba