: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 22., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:15

(14 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]zintish
Date:22. Februāris 2011 - 15:25
(Link)
mani patreiz nodarbina doma par to, kā nez īsti cep kafijas maizītes (kas ar to dzelteno viduci).
bet lai vai ko sadomā ieraksti, kā sanāca :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2011 - 16:50
(Link)
vieni saka, ka tas tur iekšā esot vārītais krēms, bet tas man mūždien ar kaut ko īrisīgāku un pilnpienveidīgāku asociējas, un nupat, šķirstot "gardēža pavārgrāmatu", uzgāju tādu ģēlu kā vaniļas krēms. varbūt tas ir tas, kas tev vajadzīgs? vai arī - kura daļa vispār ir neskaidra? es te jau ar padomiem metos, hehe :)

p.s. es to krēmu pa pliko spaiņiem varētu ēst!
From:[info]zintish
Date:22. Februāris 2011 - 17:44
(Link)
baigi labs tas krems.
es vispār ar kremiem nedraudzējos. pagaidām. nekādiem. nav man viņi pieradināti.

es visu procesu īsti nesaprotu. 1-kārt tā maizes daļa tai bulciņai apkārt ir tāda kā savīta, nez kā viņu tādu izveido. un jā- otrs ir pats krems.
mēģināju atrast recepti internetā, nekas prātīgs man nesanāca.
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Februāris 2011 - 10:38
(Link)
to (vecmamma tā dara) veic ar savirpināšanu vispirms tādā kā caurulē/cilindrā (vot, vārdu nevaru atrast; cīsiņā, hehe) un tad savirpina pašu ap sevi.

šis vai tad nav?
http://www.receptes.lv/receptes/vanilas-krems/

es parasti sameklēju vienu recepti, tad palasu citas, un atrodu kaut kādu vidējo aritmētisko :)
From:[info]zintish
Date:23. Februāris 2011 - 15:11
(Link)
es parasti ar :)
man gribējās visu pilno recepti kaut kur atrast, tas neizdevās
ar visu savirpināšanas daļu (tā pat nesapratu līdz galam kā tas darās)
From:[info]zintish
Date:23. Februāris 2011 - 15:12
(Link)
un nē, šitas man domāt ir cits- tas, ko ar ķīseli var dabūt ēstuvēs. vēl šokolādes mēdz būt, to bez olām taisa

> Go to Top
Sviesta Ciba