|
Februāris 22., 2011
Comments:
baigi labs tas krems. es vispār ar kremiem nedraudzējos. pagaidām. nekādiem. nav man viņi pieradināti.
es visu procesu īsti nesaprotu. 1-kārt tā maizes daļa tai bulciņai apkārt ir tāda kā savīta, nez kā viņu tādu izveido. un jā- otrs ir pats krems. mēģināju atrast recepti internetā, nekas prātīgs man nesanāca.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | From: | f |
Date: | 23. Februāris 2011 - 10:38 |
---|
| | | (Link) |
|
to (vecmamma tā dara) veic ar savirpināšanu vispirms tādā kā caurulē/cilindrā (vot, vārdu nevaru atrast; cīsiņā, hehe) un tad savirpina pašu ap sevi. šis vai tad nav? http://www.receptes.lv/receptes/vanilas-krems/es parasti sameklēju vienu recepti, tad palasu citas, un atrodu kaut kādu vidējo aritmētisko :)
es parasti ar :) man gribējās visu pilno recepti kaut kur atrast, tas neizdevās ar visu savirpināšanas daļu (tā pat nesapratu līdz galam kā tas darās)
un nē, šitas man domāt ir cits- tas, ko ar ķīseli var dabūt ēstuvēs. vēl šokolādes mēdz būt, to bez olām taisa |
|