|
Janvāris 19., 2011
13:43 - : pavārmākslas šedevri
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 19. Janvāris 2011 - 14:01 |
---|
| | | (Link) |
|
tātad, ņemam vienu milzīgu brokoli, sagriežam, paņemam vienu sīpolu, smalki sagriežam, uzmetam uz pannas, apcepam, iemetam kādā bļodā, sablenderējam, tad iemetam katlā, piegāžam saldo krējumu (mēs uz 2 pers. ņēmām 0.5 L, un sanāca divām reizēm katrai), un sildam augšā, līdz uzmet kādus piecus burbuļus, un tad slēdzam ārā.
paralēli var piecept klāt kādu gaļas gabaliņu kādos smalkos trīsstūrīšos :) vai citās formās, un samest pa virsu dekoratīvos nolūkos.
a garšvielas uz čuju. mums bija karijs, sāls, pipari, kaut kas vēl, ko neatceros.
| From: | shiry |
Date: | 19. Janvāris 2011 - 14:08 |
---|
| | | (Link) |
|
Ō, jauki vienkāršais variants. Paldies, atzīmēšu kādai nākotnes maltītei! :)
| From: | f |
Date: | 19. Janvāris 2011 - 14:12 |
---|
| | | (Link) |
|
man aš krampji metas vēderā, atceroties, cik garšīgi bija! |
|
|
Sviesta Ciba |