|
Novembris 1., 2010
10:08 - : scales, the fearsome
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 1. Novembris 2010 - 13:07 |
---|
| | | (Link) |
|
avokado? ti čo?! nēn, tā jau viss skaisti, bet svarīgākais - starp ēdienreizēm ledusskapim mest līkumu :)
| From: | kro |
Date: | 1. Novembris 2010 - 13:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Avokado ja če? če ti ? ))) labie tauki, viņi vajadzīgi lai uzsūkšanos piebremzētu. Svarīgākais ir veikt logu, lai saprastu kad ir jāapstājas - http://www.figuura.lv/?p=kkal
| From: | f |
Date: | 1. Novembris 2010 - 13:13 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nujā, tā arī ļoti laba lieta. varētu pie ledusskapja piestiprināt lapiņu, un katru reizi pierakstīt, kas izņemts ārā. eu, lieliska doma!
labie tauki ta labie, bet pie visām olām, zivīm, zivju eļļām un gaļu tur sanāks jau par daudz tauku.
| From: | kro |
Date: | 1. Novembris 2010 - 13:17 |
---|
| | | (Link) |
|
Ideja laba, bet par tiem taukiem runājot tomēr būs atšķirība vai tie būs labie, vai sliktie. Itīpaši sievietēm. Btw, labos taukus var viegli atšķirt ar to, ka viņos nav, vai ir "ļoti" maz holesterīna.
| From: | f |
Date: | 1. Novembris 2010 - 13:54 |
---|
| | | (Link) |
|
protams, protams :) tas viss mūsu redakcijai zināms. propocijas un sastāvs etc. |
|
|
Sviesta Ciba |