|
Septembris 21., 2010
Comments:
| From: | kro |
Date: | 22. Septembris 2010 - 07:19 |
---|
| | | (Link) |
|
e.g. Saldumus lietoju ļoti retos gadijumos un viss ticamāk, ka karstā šokolāde nebūtu mana izvēle - pārāk liela ķēpa/sūds ar to šokolādi. Medu/Upeņu ievārijumu ar baltmaizi + pienu -- vairāk neko nevajag.
Bet nu saldumi ir meiteņu lieta, jā.
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2010 - 09:18 |
---|
| | | (Link) |
|
patiesībā, tas, ko es saucu par karsto šokolādi ir tas, ko var dabūt narvesenos un benzīntankos. jo tas, kas ir iekš emīla gustava - eto dļa ļubiķeļa.
medus, baltmaize un piens - to mums bērndārzā pēcpusdienās deva :)
| From: | kro |
Date: | 22. Septembris 2010 - 17:33 |
---|
| | | (Link) |
|
pulverīši - ņam, ņam?
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2010 - 17:57 |
---|
| | | (Link) |
|
ē, ne-e. esmu mēģinājusi, varbūt nemāku taisīt, bet no tiem kaut kāda zļurga parasti sanāk.
| From: | kro |
Date: | 22. Septembris 2010 - 18:01 |
---|
| | | (Link) |
|
tas bija domāts narvesen žļurga - pulverīši -- ņam, ņam.
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2010 - 18:33 |
---|
| | | (Link) |
|
nē, pulverīši, nē, nē, narvesen - jā, jā :))
| From: | kro |
Date: | 22. Septembris 2010 - 23:10 |
---|
| | | (Link) |
|
nu,bet narvesenā tā šokolāde no pulverīšiem tak ir taisīta
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2010 - 23:22 |
---|
| | | (Link) |
|
nebūs pirmā reize, kad viss no jaucamā aparāta/tehnikas atkarīgs. nu, un no pulverīša. |
|
|
Sviesta Ciba |