|
Augusts 4., 2010
Comments:
From: | |
Date: | 4. Augusts 2010 - 13:00 |
---|
| | | (Link) |
|
nēnu vienkārši pēc tam, kad man stundu skaidroja, ar kādu rūpību viņi tur gatavo savējos, ta es sapratu, ka tas, kas ir mums, ir tas pats, kas par picu nosaukt to apaļo buločku, kas, ar lētu sieru un desu aplīmēta, tiek tirgota rajončiku veikalos par 30 sanķikiem :)
| From: | f |
Date: | 4. Augusts 2010 - 13:16 |
---|
| | | (Link) |
|
ojopcik! tad es pat nevaru iedomāties, cik garšīgi kebabi ir turkzemē :)
From: | |
Date: | 4. Augusts 2010 - 13:21 |
---|
| | | (Link) |
|
vajne :) un tas mani ļoti apbēdināja attiecībā uz to, cik skumja ir latviešu virtuve.
| From: | f |
Date: | 4. Augusts 2010 - 13:59 |
---|
| | | (Link) |
|
un te nu vieta jautājumam - a kas latvijā ir izcili garšīgs?
man jau šķiet, ka jaunie kartupeļi, ar biezpienu un krējumu un tad tur tomātiņiem, gurķīšiem un dillītēm un lociņiem, could easily take the cake :) |
|
|
Sviesta Ciba |