: who's that girl? - : sniegs un kulinārija

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 5., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:51 - : sniegs un kulinārija

(25 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]zintish
Date:5. Novembris 2009 - 12:11
(Link)
galvenais, ja pērc palielāku gaļas gabalu uz sagriez karbonāžu porcijās pati, ir griezt viņu pret šķiedrai (kad ieskatās var redzēt, kurā virzienā tās šķiedras iet)
[User Picture]
From:[info]f
Date:5. Novembris 2009 - 12:17
(Link)
tu tagad pamanījies man visu sarežģīt :)

kas būs, ja griezīšu pa šķiedrai?
From:[info]zintish
Date:6. Novembris 2009 - 10:17
(Link)
nekas jau īpašs.
vnk pret šķiedru griežot tā gaļa kožas, griežas, dalās labāk.

> Go to Top
Sviesta Ciba