kamieļzemes hronika

History

29th May 2012

12:33pm: sakraajaas
gandriiz jau triis meenshus jaunajaa miestaa. darba paarpaareem, personiigaas dziives nekaadas, projektu projekti plus ikdienas nedienas.
maijs manaa pusee ir nepanesams...no 10 maniem darbiniekiem vienu atlaida par integrity testa izgaashanu, divi atvaljinaajumaa, veel viens emergency leave aizdevaas un pati direktore slimo. occupancy mums uz urraa, divas recepcijas, raujos uz puseem abas menedzheet. videeji 14 stundas dienaa. un kam tas viss?! plusaa veel mani superiigie recepcionisti suudzas par grafiku, jo redz, tak gribeejaas briivu tad un tad un kaapeec man shodien shitaads darbalaiks, man gribeetos vot shaadu labaak..aaa!
viesniicas galvenais menedzeris veel visaadus pienaakumus uzkrauj, ka maz neliekas. kad?!?! ir jau labas idejas un visaadi, bet pagariniet to dienu uz vismaz veel 24 stundaam, tad arii speeshu..
shodien sluuzhas saluuza, aizgaaju izraudaaties. un vakaraa buus tekila un viss paareejais.
shodien veel miitings cilveekresursu ofisaa, likshu visu araa, visas kaartis valjaa. rakstiishu warning letters, ka kuupees! un ja kas nepatiik, dod shu atluugumu, parakstiishu ar lielaako prieku! labaak jaunus darbiniekus njemshu, nekaa nervus ar vecajiem bojaashu, meegjinot paartaisiit par domaajoshaam buutneem.
ka es jums saku, no visaam nacionalitaateem, eegjiptieshi ir visshaurpierainaakie!!! tik ieraameeti praati! bet kad suudzeeties, tad pirmie pie mikrofona.

un atvaljinaajums kaa aiz trejdevinjiem kalniem.

kriskjik, man luudzu kaadas paaris dienas "pagalees" vajag norezerveet! augusta pirmaa nedeelja buutu ljoti ok, ja tev der..
4:54pm: un kaa tur bij' taa dziesma, ka neviens jau taapat nezheelos..

biju human resources miitingaa, izklaaju visus faktus un pretii sanjeemu lekciju kaa tikt galaa ar eegjiptieshiem :D bet taadu labu lekciju, draudziigu. norunaajaam ar HR direktoru (kursh pats arii origjinaali no eegjiptes) miitingu patureet tik starp mums un dot komandai iespeeju laboties. jaa, iespeejas es daavinu daudz. bet detalizeets e-mails manai direktorei tika uzklabinaats, lai pienjem leemumu.

veel piecas darba stundas priekshaa. godiigi sakot, es shodien ar visaam savaam emocijaam tik e-mailus klabinu, kam man taa kaartiigi nebija atlicis laika peedeejaas triis nedeeljas. kopsh astonjiem riitaa pa ofisu, milziiga kafijas kruuze + kaadi dazhi litri uudens - godam liidz pieciem vakaraa iztureets. jo pusdienslaiku notuseeju HR ofisaa smeljoties gudriibas un izraudot saapi, peec tam turpinot lekciju piipeetavaa, kaa rezultaataa nokaveeju darbinieku kafeteerijas pusdienas.
un es varu sadereet - kaa kjirsiitis uz kuucinjas - man buus totaala vilshanaas vakarinju bufetes klaastaa, jo kaa jau parasti - ka neiet, ta neiet liidz pat dienas beigaam. nekaadas jau tur sliktaas domas kosmosaa nesuutu. realitaate ir skarba :P

bet vispaar man riit pirmais randinjsh ar puiku, kuru satiekamies jau kaadus gandriiz divus meeneshus bet uz normaalu randinju neesam bijushi augstaak un ieprieksh mineeto iemeslu deelj. un taa kaa riit beidzot briivdiena, tad ieshu vaartiities pie baseina, kjert sauli un vispaar lutinaat sevi ar absoluutu atpuutu.
Powered by Sviesta Ciba