12 Janvāris 2014 @ 21:15
 
Vakar paskatījos to ''Girls Next Door'' (vai kaut kā tamlīdzīgi), nu, to par Hefnera meitenēm. Šajā sērijā meklēja jaunas meitenes, kurām būtu iespēja bildēties Playboy. Visas no viņām stāstīja, cik tā ir lieliska iespēja un, ka viņas par to ir sapņojušas jau no bērnības. :D Pirmkārt, diez vai bildēšanās plikai uz žurnāla vāka būtu kaut kas, ar ko vajadzētu lepoties. Otrkārt - kā var par šādu ''iespēju'' sapņot jau no bērnības? Izcilāju atmiņā visu savu bērnību, bet nevaru atcerēties brīdi, kurā būtu vēlējusies taisīt kailfoto. :D Kaut gan varbūt es te esmu tā dīvainā un visas citas septiņgadnieces par to vien sapņo. :D
 
 
( Post a new comment )
banderlogs[info]banderlogs on 12. Janvāris 2014 - 21:40
Nu,cilvēki ir dažādi. Ne visiem ir vienāda izpratne par ķermeni, seksu un tamlīdzīgi. Attiecīgi arī dzīves iekārtotas dažādas.

Piemēram, porno zvaigznes jau arī savu darbiņu dara brīvprātīgi, daudzas ar to arī lepojas.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
eternaldreamer[info]eternaldreamer on 12. Janvāris 2014 - 22:05
Njā, taisnība ir.

Šajā gadījumā mani laikam visvairāk kaitina, tas, ka šāds raidījums vispār eksistē un vēl reklamē šādu dzīvi kā kaut ko, ar ko būtu jālepojas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 12. Janvāris 2014 - 22:13
Bet vai būtu arī īpaši jākaunas? Es gan nesapņoju kļūt par Kluba gada meiteni, bet man šķiet, ka ar savu ķermeni jau var izdarīties, kā pats vēlas. Ar ko tad strādāšana seksa industrijā ir sliktāka par nīkšanu ofisā?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
eternaldreamer[info]eternaldreamer on 13. Janvāris 2014 - 20:56
Nu es laikam tomēr esmu vecmodīga, jo uzskatu, ka krūšu grūšana visiem acīs nav tā pati cienījamākā nodarbošanās. Izņēmumi, protams, arī var gadīties - piemēram, ja to dara protestējot pret kažokādām vai kā tamlīdzīgi. Un pēc tam pašas dāmas vēl sūdzās, ka viņas neuzver nopietni vai arī uztver kā tādu objektu. Ko sēsi, to pļausi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
taa_iznaak[info]taa_iznaak on 12. Janvāris 2014 - 23:27
Nu meitenes lepojas ar to kā izskatās un zina, ka jebkurš vīrietis novērtēs tur redzēto. Tā ir, nezinu kurš varētu tā vienkārši nevēlēties apskatīt daiļu sievietes augumu, nepaslēptu, patiesu, atklātu. Jāatzīst, ka maz kas ir skaistāks, par sievieti.
Es domāju, ka tām meitenēm, kurām rodas iespēju tur nobildēties dzīve iet tikai uz augšu un uzmanības netrūkst. Kā arī ir jābūt ļoti drosmīgai. Mums jau šeit tā kultūra nav attīstījusies, tikai pēdējā laikā ir parādījušies lieliski fotogrāfi, kuri spēj uzņemt tāda žanra lieliskas bildes.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
eternaldreamer[info]eternaldreamer on 13. Janvāris 2014 - 21:00
Ļoti šaubos, ka viņas var saukt par drosmīgām. Uzskatu, ka lielākā daļa (nebūšu maita un neteikšu, ka visas) ir diezgan seklas un, atvainojos, stulbas. Vismaz tas raidījums rada tādu priekšstatu. Un, jā, dzīve iet uz augšu līdz botokss un silikons vairāk nepalīdz, un tad ir vai nu jāmirst nost, vai arī jāmeklē bagāts vīrs, jo nekādu citu dzīves iemaņu, kā tikai pozēt pa pliko nav. Nu, tas tikai mans viedoklis, protams.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
taa_iznaak[info]taa_iznaak on 13. Janvāris 2014 - 22:09
Nu, domāju, skatoties tādu raidījumu par Playboy zaķiem tu diez varēji atrast ko dziļu.
Un seklu cilvēku jau ir daudz kur, dažādās darbības jomās. Tāpat kā cilvēki nevar daudz ko pieņemt un saprast, viegli ir nosodīt, viegli pateikt, ka tas ir kaut kas briesmīgs, ja kaut ko nesaproti (mūzika, māksla, savstarpējās attiecības).
Domāju jau, ka ne visas ir tādas kā tu domā. Vai var nosodīt, ka cilvēks nav gudrs ? varbūt jāizmanto to kas ir dots.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
eternaldreamer[info]eternaldreamer on 14. Janvāris 2014 - 20:45
Es nenosodu, ka cilvēks izmanto to, kas dod, lai kultos pa dzīvi. Man vienkārši liekas ļoti dīvaini un nesaprotami, ka šāda dzīve tiek uztverta/reklamēta, kā visu sapņu piepildījums. Sak, esmu fotografējusies Playboy - nu mana dzīve ir piepildīta un varu mirt laimīga!
Eh, laikam jābeidz skatīties raidījumi, kas mani tracina. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)