Vācu apskāvienos

Guardian: "German football was engulfed in controversy today over remarks by the agent of a top footballer, who allegedly referred to a "bunch of gays" in the national team." vairāk.

Comments

nabaga vācieši, viņiem šķiet tiešām ir kkāda problēma ar šo te, jo ir nācies redzēt pat sērijas vairākos vācu ražojuma seriālos, kur homoseksuāls futbolists ir 'galvenais sarežģījums' sižetā...
laikam jautājums par rases tīrību, vismaz attiecībā uz tās simboliskajiem pārstāvjiem-varoņiem, nav atcelts.
Kur tur rases tīrība vācijas futbola izlasē?
Bet ja nopietni, tad, šķiet, Lēva atbilde uz šo sviestu ir pagalam sakarīga, t.i., ka viņš netaisās nolaisties tik zemu, lai kaut ko komentētu.
tiešas norādes nav. vien netieši (protams, tu iebilstu, ka tā var sasiet kopā da jeb ko) - hitlers vēlējās attīrīt vāciešus no homoseksuāļiem, čigāniem, ēbrejiem u.tml. tāpat arī uzksatīja, ka sportā ir jāuzvar tikai īstiem āriešiem (nu, kā viņš tur cepās olimpiādē, ka uzvarēja nevis vācietis, bet melnais). nu netiešā veidā arī šajā komentārā to var pievilkt klāt. tāpat kā bars ar homoseksuāļiem laupītu ilūzijas virknei spiedzošo meiteņu, kuriem viņi ir elki, un vispār - kā tad lai tas vidusskolēns pēc tam kar to plakātu pie sienas un valkā krekliņu ar futbolista uzvārdu, ja tas ir kaut kāds "pediņš".

July 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba