18 February 2017 @ 08:14 pm
 
lūdzu izskaidrojiet man kāds to vājprātīgo humpalu daudzumu rīgas centrā, uz brīvības ielas, šķiet, katrā kvartālā pa kādiem pieciem? un es kopš atbraukšanas vēl neesmu bijusi, bet pēdējo reizi laikam paviesojos pirms gada pusotra un reāli sadusmojos, valkāti h&m krekliņi par 8 eiro, praimarka bikses par padsmit, viņi paši taču netirgo par to cenu. un es saprotu, ka cirpēji ir tikai tad, ja ir aitas, bet, kas, bļin, ir tās aitas? par padomju laiku bufetēm ss.lv par 40 eiro pat nerunāšu. no šāda aspekta raugoties totāli atbalstu, tur, piemēram, ikea ienākšanu latvijā.
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on February 18th, 2017 - 09:53 pm
Par "jaunās kolekcijas" cenām tur ļoti maz ko pērk, uz tām cenām nāk glamurčiki/-cas medīt svaigas un brendīgas lietas. Kad cena iet uz leju, tad par vienu-trim eiro gabalā vai kilogramā arī to panēsātāko praimarku un hāunemu izpērk - celtnieki utml sušķīgam darbam, penši un visādi nabagi (incl. legit bomži)

Praimarka ienākšana gan derētu.
(Reply) (Thread) (Link)
(Anonymous) on February 19th, 2017 - 02:38 am
nu kamon, kādi vēl celtnieki un bomži? tikai penši tur iepērkās. normāli cilvēki zog.
(Reply) (Parent) (Link)
C1>C4[info]malvine_truse on February 19th, 2017 - 03:58 am
vajag iet lētajās dienas, nesen trāpiju kad humanās bija visa prece par 1 eur un pizģets kā sapirkos
(Reply) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on February 19th, 2017 - 05:07 am
nuvo, es ar diānu pirms pusotra gada, kad atbraucu, tieši iegājām kaut kādā svara spotā lētākajā dienā un tur bija tik nenormāli novalkāta un nekvalitatīva huiņa, ko, manuprāt, pārdot par naudu ir vienkārši noziegums, bet nu gan jau, ka nepareizā vieta un nepaveicās arī
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
daina_t: Beatrix Ost[info]daina_t on February 19th, 2017 - 06:32 pm
Nezinu, kā ir ar vīriešu apģērbiem, bet sieviešu drēbes humanā vislabāk skatīties, kad cenas ir tā pa vidu - par puscenu vai 3-4 eur. Tad tur var nopirkt nevalkātu vai super mazvalkātu stafu. Kad sākas pa 2 eur vai lētāk, tad visbiežāk tiešām nekas normāls vairs nav palicis.
(Reply) (Parent) (Link)