29 November 2016 @ 04:08 pm
 
esmu vēlreiz apstiprināta fb feministu grupā, un, es nezinu, es nekad sevi neesmu saukusi par feministi, es vienkārši esmu par taisnīgumu un laikam jau tas mani padara par feministi
man gan liekas ka ilgi viņi mani tur neturēs, bet lai jau, kā tikko teicu līgai - vismaz puse komentētāju ir tikpat stulbas kā viņu nīdēji, un es neesmu par tādu feminismu, ko kāds izvēlas, lai piesegtu savu stulbumu un nedrošību, es gribu godīgumu

un tas ir maģiski, kā latvieši jebko padarīs par ieroci, lai liktu otram justies slikti
 
 
( Post a new comment )
[info]unpy on November 29th, 2016 - 08:14 pm
Neņirgājos, pilnīgi nopietni + neba jau nu nesvilpšana uz ielas beibbēm būtu vienīgais, kas tiem kundziņiem jāiemācās. Arī kolektīvā atbildība ir pilnīgi nopietni un atbilstoši viņu kultūras kanoniem, kā pieredze rāda, tas ir vienīgais, kas strādā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on November 29th, 2016 - 08:18 pm
ko Tu domā ar kolektīvo atbildību un kad tā būtu piemērojama?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]unpy on November 29th, 2016 - 08:23 pm
Nu, kā, tie, kuri iet uz kursiem, ir grupa un viens par otru atbildīgi, jo, visticamāk, gluži kā alkoholiķi, bez biedru atbalsta nevar:) Kā jau teicu - rajonā piefiksēts atkal kāds svilpšanas gadījums, visus bez ierunām un šķirošanas atkal uz kursiem. Tik ilgi, kamēr ar svilptkārajiem netiek galā grupas ietvaros un "no āra" vairs nav jāiejaucas.

Tas jau lielā mērā tā arī sabiedrībā strādā, šāda pašregulēšanās, tikai konkrētajā gadījumā jābūt kādam spēcīgam impulsam un motivācijai.
(Reply) (Parent) (Link)