11 April 2016 @ 10:38 am
 
ceturtdien mums vajadzēja pienākt paciņai. dhl saka, ka oskars to ir pieņēmis, lai gan tajā laikā viņš bija darbā. par spīti tam, ka zīmītes nav, esam apjautājuši kaimiņus, neviens neko nezina. tikko zvanīju uz dhl, jā, man jāsazinās ar uzņēmumu, kurā veikts pasūtījums, viņiem jāierosina izmeklēšana dhl utt., utt. pirms gada izgājām cauri šai procedūrai, neatguvām ne naudu, ne paciņas. šodien vajadzētu pienākt vēl vienai no mājām, bet es vairs neceru pilnīgi ne uz ko. stulbā, jobanā nīderlande, katru nedēļu notiek kaut kas šitāds, nopietni, katru nedēļu, nu kā gan man te varētu patikt? latvija uz šī vājprāta fona liekas sakārtotākā valsts pasaulē.
 
 
( Post a new comment )
tas ir absurds[info]mazeltov on April 11th, 2016 - 12:19 pm
Drīzāk bad luck - man vienmēr viss piegādāts, reizēm pat atstāta paka pie durvīm un nekad neviens nav nopizģījis.
Dzīvokļa biedrenei vispār pakas pienāk katru nedēļu viņas arts&crafts biznisam un līdz šim arī nekādu sūdzību.
(Reply) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on April 11th, 2016 - 02:42 pm
šie ir tikai piemēri, kā jau minēju, "kaut kas notiek" ļoti regulāri.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
tas ir absurds[info]mazeltov on April 11th, 2016 - 06:22 pm
Man laikam vienīgais čakars ir ar nodokļu atgūšanu, bet vairāk nekas. Bet nu tā ir drīzāk birokrātija per se.

Kas vēl tevi šeit kaitina? Tu arī dzīvo Amsterdamā vai kaut kur citur?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on April 11th, 2016 - 07:03 pm
roterdamā. jā, pirms nedēļas arī to izdarīju, protams, sačakarēju, šoreiz gan pati savas aizmāršības dēļ. then again - procesa vidū mijnbelasting lapa pārstāja strādāt un nekas nemainījās abas brīvdienas (darīju to sestdienas rītā). protams, ka domāju, ka pati esmu ko sačakarējusi un pusstundu ņēmos slapju muguru, līdz sapratu, ka tā nav mana vaina, bet paziņojuma, protams, arī nekāda. lai reģistrētos, braucu uz hementi vismaz reizes piecas, jo katra tante dziedāja savu dziesmu par to, kādi papīri vajadzīgi (kā tas ar mani ir noticis jebkurā dutch vietā - katrs darbinieks saka ko pilnīgi citu, sākot ar veikaliem un beidzot ar dakteriem). jā, dakteri ir nākamais jautājums, domāju, ka man Tev par to nav jāstāsta, nepazīstu nevienu, PILNĪGI nevienu cilvēku, kas nebūtu saskāries ar ārstu nekompetenci un/vai paracetamola problēmu, kas ir īpaši kaitinši, ja mēnesī par apdrošināšanu jāmaksā vairāk nekā simts eiro. es tiešām varētu turpināt mūžīgi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
tas ir absurds[info]mazeltov on April 11th, 2016 - 08:05 pm
Jā, apdrošināšana man arī izmaksā 104 EUR mēnesī, par auto vēl 86 EUR (apdrošināšana un ceļa nodoklis) un pie ārsta man arī nācās iet 2x, jo ar pirmo reizi neprata izrakstīt pareizu pretbērnu recepti, kaut arī novicināju esošās gar degunpriekšu.
Ar tax return gan būs totāls čakars, jo izskatās, ka viņu valsts pārvaldē labā roka nezina, ko dara kreisā un iestādes savstarpēji nekomunicē.
(Reply) (Parent) (Link)