kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - aplikāciju modītes [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

aplikāciju modītes [Sep. 24th, 2015|10:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā kā visādās modernās internetu tehnoloģijās esmu visai mazjēdzoša (galvenokārt tāpēc, ka īpaši neinteresē, nevis nebūtu spējīga apjēgt), tad šonedēļ ar milzīgu iepriecinājumu uzzināju par divām tādam ļoti praktiskām viedtālruņu aplikācijām:

1) e-talons. viegli un vienkārši. tā arī saucas, un ļauj pārbaudīt, cik braucieni atlikuši sabtransa e-talonā. braucu reti, tāpēc nekad neatceros, vai etalonā vēl kas ir, tāpēc noderēs. es saprotu, ka jūsi visi par to zinājāt, un esmu atpalikusi.

2) aplikācija, kas atskaņo putekļu sūcēja skaņu, un paredzēta lai nomierinātu raudošus zīdaiņus. esot pierādīts, ka šīs skaņas (putekļu sūcēji, virtuves tvaika nosūcēji, matu fēni un tamlīdzīgi dūcēji) mazos bērnos rada nomierinošas asociācijas ar to skaņu pasauli, kas tiem bijusi mātes vēderā tajā ūdenī skalojoties. pieredzēju arī, kā dabā zīdainis momentā izbeica brēkt un iemiga, tiklīdz šī aplikācija tika iedarbināta. vai tiešām jūs zinājāt arī par tādu???

es, protams, apzinos, ka kaut kur visā apstorā ir atrodamas aplikācijas pilnīgi jebkam, ieskaitot pelargoniju heliotropisma gradientu fiksēšanas mērinstrumenta vai žurku arteriālā asinsspieda mērīšanas aplikāciju, tomēr tas putekļusūcēja pasākums mani apžilbināja.
linkpost comment

Comments:
From:[info]santech
Date:September 24th, 2015 - 10:31 pm
(Link)
pie tam tagad tā aplikācija lasa arī zilos etalonus. ilgu laiku tikai vienreizējos dzeltenos lasīja
[User Picture]
From:[info]after_dark
Date:September 25th, 2015 - 08:17 am
(Link)
1) paldies par info, es arī nezināju!!!!
2) ne uz visiem tas darbojas. daži sāk brēkt vēl skaļāk.