gastroizvirtības |
[Sep. 15th, 2015|12:59 pm] |
|
|
|
Comments: |
nekādu problēmu! pat prātā nenāk stāstīt, kā panākt, lai neizdodas kabaču zapte un alnis. piemēram, nekādā gadījumā neņem 4kg kabaču "gaļas", 4 apelsīnus (ar visu mizu, sulu, sēklām, kādi tie ir) un 2kg cukura. Kanēli nekādā gadījumā! tās pāris miziņas, ietaupi uz tām! Nevajadzētu arī to visu savārīt zaptē uz lēnas uguns un ļaut novārīties līdz džemīgai medainai konsistencei. Ja ieliek burkās un aizvāko, tad ilgāk saglabājas, bet tā kā tas nevienam nav vajadzīgs, tad tā nedari. Dieva dēļ nekad neliec to uz grauzdiņa un nepārklāj ar sieru. NEKAD TĀ NEDARI, tāpat neizdosies!
| From: | _re_ |
Date: | September 15th, 2015 - 05:03 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es nemaz neinteresējos, kur paliek tās apelsīnu mizas, sēklas un iekšas. visas tādas kunkuļainas peld pa džemu, pēcāk laiski izlaižoties uz grauzdiņiem, droška.
jā, jo es neblenderēju beigās to visu. riebj. nedari arī Tu tā | |