redz, kur interesentiem ir tā bilde ;) /sliktos vārdus nesakam. :
Comments
man atkal ir otrādāk - es parasti ziemā nometu un vasarā uzņemu.
jā - svara vērotājiem cepures nost, bet vēl zemāk galvas j;aliec to priekšā, kas to visu var izturēt un patiešām notievēt, es tādu disciplīnu neizturētu.
jā - svara vērotājiem cepures nost, bet vēl zemāk galvas j;aliec to priekšā, kas to visu var izturēt un patiešām notievēt, es tādu disciplīnu neizturētu.
nu, mana latviešu valodas skolotāja nometa pāris desmitus kilogramus ;)
/bet toreizējā mājturības skolotāja teica,ka viņa nobeidz savu sirdi.
/bet toreizējā mājturības skolotāja teica,ka viņa nobeidz savu sirdi.
es vairāk vai mazāk personīgi pazīstu Ati Tupiņu un viņa idejas un metodes ir ļoti labas, turklāt ar rezultātiem ... patiešām
dietologs .. un Latvijā ļoti pazīstams un atzīts. viņš pieder pie diētas ārstu asociācijas, turklāt strādā kopā ar Andi Brēmani :)
patiesībā šie dietologi nav nekād brīnumdari un vienīgais šķērslis, kas neļauj mums novājēt ir attieksme pret ēdienu, ko mēs ēdam :) viņi it kā uzved mūs uz pareizo attieksmi. iedveš pārliecību.
o, jā! mēs vienkārši ēdam nepareizos produktus. ir daudz, daudz garšīgas lietas, kuras palīdz novājēt. ui, atzīšos - es savus 10kg nevarēju nomest nekādīgi - tagad jau 2,5 nost 3 nedēļās. galvenais, ka lēni un stabili :))) un tur interesanti, man patīk un jā... man patīk
bet nav jau baigā disciplīna... tikai bulciņām, kuciņām, šokolādei pāri sarkana svītra, ja gribi arī dienas beigās kaut ko ieēst
runājot par lasīšiem, man tieši viens stāv ledusskapī :) un ja runājam par zivīm, tad jo treknākas, jo labākas zivis :) tas saistīts ar omega-3 un omega-6 dabīgajām taukskābēm, kas ir ļoti ļoti svarīgas ..
redzi, te atkal iet runa par to, cik tu apēd. protams, ja apēd 2 kg zivi, tad taukskābes ir daudz. tik daudz, ka jau nav organismam nepieciešamā līmenī, bet stipri vairāk. un tas, kas par daudz, tas par skādi :) un attiecīgi tās taukskābes, kas par daudz, tās atrod sev pastāvīgu mājokli, nevis pārstrādājas
ķīmiju? .. patiesībā šo es neiemācījos mācoties ķīmiju :) šo te es brīvā laikā lasīju par to, ko īsti ēdam. bet jā, man patīk ķīmija. un es te nesen palasījos par tām pašām omega-3 un omega-6 taukskābēm un viņām ir dikti komplicētas struktūras. tāpat kā jau visiem organiskajiem savienojumiem, kas saistīti ar uzturu - olbaltumvielas, tauki, ogļhidrāti (šie patiesībā ir samērā vienkārši)
nu ja. Biju šodien eikalā un nopirku ir kāpostgalv, ir ķiršu sulu ;)
/pārtika rītdienai ;D
/pārtika rītdienai ;D
(Reply to this) (Parent)