Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:33:
Mani diezgan spēcīgi ietekmē negulētas naktis un kaut kādas laika maiņas. Katru reizi pēc Amerikas mokos ar džetlegiem vismaz mēnesi. Labi, ka Dienvidāfrikā bija tāda pati laika zona, kā mums. Tagad, pēc Jaungada negulētās nakts, arī vēl neesmu atgājusi - nespēju iemigt ātrāk par četriem rītā. Manu ikdienu tas ietekmē maz, jo parasti savus bildēšanas darbus plānoju pati un vakar bildēšana vienos, piemēram, bija tieši laikā. Dzīvesbiedrs, protams, nav laimīgs par manu režīma maiņu, jo, kuram gan patiktu, kad kāds blakus naktī skatās Sophie's Choice ar Aušvices kliedzieniem miega fonā. Nu, bet ko darīt. Vēl naktīs tīri labi lasās, strauji uz priekšu iet Sapiens: A Brief History of Humankind, kur katru trešo rindkopu gribās pasvītrot un nopurpināt "jā!!!". Lai nu kā - no jaunā gada esmu tikusi gan pie jauna fotoaparāta, gan jaunām studijas gaismām, tāpēc iešu ka pabildēt kaut ko stokiem. Tagad jau pērk jebko, kas nobildēts uz "wooden table".

Mūzika: portishead

Comments

[User Picture]
From:[info]holandiete
Date:11. Janvāris 2018 - 14:06
(Link)
wooden table rocks
[User Picture]
From:[info]scope
Date:11. Janvāris 2018 - 14:26
(Link)
Uz ko upgreids un ko pati bildē stokiem?
[User Picture]
From:[info]elina
Date:11. Janvāris 2018 - 14:32
(Link)
no d3 uz d5 un - visu :D
[User Picture]
From:[info]scope
Date:11. Janvāris 2018 - 14:34
(Link)
Un kas vislabāk tirgojas, ja neskaita "wooden table"? :)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:11. Janvāris 2018 - 14:44
(Link)
nu, kā kuram :) man - ceļojumu bildes
bet vispār dzirdu,ka ēdienu bildes labi pērk :) un smukas meitenes, protams, arī :D
[User Picture]
From:[info]elina
Date:11. Janvāris 2018 - 14:45
(Link)
es tev iesaku pamēģināt jebkurā gadījumā, tev smukas lauku bildes, tās aizies!
[User Picture]
From:[info]scope
Date:11. Februāris 2018 - 13:24
(Link)
Aizmirsu pajautāt - kuros stokos liec, un kuros no tiem vislabākā atdeve.

Šis mani pamudināja atsvaidzināt savu stock portfolio, nav jau ēdiena un wooden table bildes, bet kaut kāda sīcene jau sanāk.
Gribu saprast, kur ir vērts likt - t.i. ieguldīt laiku keywording'ā (ok, tie parasti der uzreiz vairākiem stokiem) un nosaukumos, aprakstos, kur katram saitam savi knifi un noteikumi...
[User Picture]
From:[info]elina
Date:11. Februāris 2018 - 21:00
(Link)
es lieku shutterstock
kādreiz liku fotolijā, bet piekusu :)
[User Picture]
From:[info]miligrami
Date:11. Janvāris 2018 - 18:25
(Link)
man tev jāizstāsta savs vakarnakts sapnis (arī aizmigu tikai pēc 4am, starp citu). sestdien andrim dzimenes ballīte, kur esmu sagatavojusi vienu raundu prāta spēlēm (tā ir patiesība, ne tikai sapnis). nu lūk, ballīte notiek, prāta spēles notiek, un pēcāk tu man saki, ka tas manis sagatavotais raunds ir bijis tik briesmīgi rupjš, ka tava mamma vairs neļauj tev ar mani sazināties. tomēr ir viena lieta, ko varam darīt - tu saki, ka tavu mammu var drusku atmaidzināt, ja viņai uz konta es uzskaitītu, tā teikt, sāpju naudu. tu izvelc kaut kādu špergalku un sāc man rakstīt konta detaļas. ap šo mirkli mums pievienojas zmejs un saka, ka tas raunds tiešām ir bijis ļoti rupjš, un lai es labāk nākotnē tomēr piesardzīgāk izrunājos, citādi man daudz draugu nepaliks. pamodos tiešām samulsusi.
[User Picture]
From:[info]miligrami
Date:11. Janvāris 2018 - 18:26
(Link)
ā, un, ja kas, tas raunds ir par fiziku un filozofiju, haha.
[User Picture]
From:[info]elina
Date:11. Janvāris 2018 - 23:02
(Link)
tā..meklēju mammas konta numuru.. :D
[User Picture]
From:[info]hmmm
Date:13. Janvāris 2018 - 20:42
(Link)
Pēc pieredzes secinu, ka, ja regulāri jālido uz būtiski atšķirīgām laika joslām reizi 2 vai 3 mēnešos bez atvaļinājumiem pa vidu, tad ne tikai imūnsistēma novājinās, bet arī pakāpeniski iestājas hronisks sagurums.
Man arī pēc katras ASV darba vizītes atgriežoties LV bija "pohas" vismaz 2 nedēļu garumā. Normāli parasti sāku justies pēc aptuveni mēneša.
Powered by Sviesta Ciba