Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:50: Pienvedēju koncerts nebija nemaz tik labs. Es teiktu tā - bija ļoti labas dziesmas un bija ļoti sliktas. Viduvējas - maz. Dažas tik izteikti garlaicīgas (un ne tikai jaunās, tur, piemēram jāuzteic "Es esmu maniaks", kurai, man šķiet, ir liels potenciāls), ka gribējās gluži vienkārši iet prom. Bet tā kā biju jau iedzērusi aliņu un palikusi slinka, paliku stāvam un gaidam ko labāku, kas ik pa dziesmai arī atnāca. Labs sākums, izcilas un paredzamas beigas, bet nožēlojama vidus daļa - tā.
Tad vēl biju Latgalē (vēlēt par tēti, kurš diemžēl palika otrajā vietā, kas gan, kā man liekas, tāpat ļoti augstu, ņemot vērā NA bezreklāmu), tur apmeklēju ne vien Viļānu un Nagļu vēlēšanu namus, bet arī Boņuka lūgšanās vietu. Latgalē, protams, gāja lieliski - visi radi tur tik forši! Dabūjām arī pamakšķerēt, aitas un vilciņus miglā padzenāt un vienkārši labi palaiskoties.

Mūzika: http://youtu.be/RNsvT5PLzZI

Comments

[User Picture]
From:[info]amanita
Date:7. Oktobris 2014 - 09:52
(Link)
Mēs priecājāmies, cik forši bija Pienvedēji savā garajā koncertā - priecīgs paklausies sākumu koncertam, tad, tāds jauki noskaņots, aprunājies ar sen nesatiktiem draugiem, bet beigās palēkā atkal koncertā. Lielisks vakars! :)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:7. Oktobris 2014 - 10:26
(Link)
mhm, vidus parunāšanai, tieši tā. varbūt tā arī bija plānots :D
[User Picture]
From:[info]klasika
Date:7. Oktobris 2014 - 20:58
(Link)
Precīzi noraksturoji!
Žigatam pašam tas koncerts pa vidu sejā garlaicību iezīmēja. Man šķita, ka viņiem nepiestāv tik lielas telpas, jo tā īsti nevarēja uzturēt zāles uzmanību visa koncerta laikā.
Powered by Sviesta Ciba