Princese Zeltīte

[info]mapet @ 15:57: nav jau, kur ienest tos laukus - viss jau aizņemts - nu ja vien - uz jumtiem var audzēt dārzeņus. bet man šķiet, ka ir iespējamas cita veida pilsētas.
tam "pilsētas mehānismam" ir nepieciešams viens nosacījums - lai daudz cilvēki atrastos relatīvi tuvu viens otram. kas nav PRET laukiem - nu ja vien - pret lauku ritmu un to ka laukos maz cilvēku.
problēma ar puķītēm un pilsētu ir tajā faktā, ka ir tāda transporta sistēma, kāda tā ir. kas arī nosaka to kādai jābūt pilsētai - ielas un stuff.
viens veids, kas pasaulē tagad tiek izmēģināts - vācijā, apvienotajos emirātos - ir automatizētais-datorizētais transports. citurviet audzē uz jumtiem viskautko. piemēram, katrai mājai pēdējais stāvs būtu siltumnīca. ir arī tāda lieta, kā vertical farming.
un man šķiet ka visās metropolēs ir - no pun intended - ir metro sistēmas - es gan nezinu vai tas ir cēlonis vai sekas ekonomiskajai attīstībai. kas varbūt nozīmētu - ka jā - pilsētu ekonomisko attīstību nodrošina masīva transporta sistēma, un masīva transporta sistēma izslēdz laukus pilsētā, jo prasa visu brīvo vietu pilsētā.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba