Princese Zeltīte

[info]az @ 15:55: manas omītes žagariņi parasti ir mīksti. viņa saka, ka visa lieta, cik trekns klāt liktais šķidrums. ja ir uz krējuma bāzes, ļoti daudz sasūc arī eļļu vārot un vienmēr kraukšķ. jo plikāks rūgušpiens, jo mīkstāki, tādi kā staipīgāki-stiegraināki, nevaru konsistenci izskaidrot. tāpēc virtuļi nekad nekraukšķ, jo viņus tīrā ūdenī gandrīz jauc. un ja rauda mīklai liek pienu, nevis ūdeni, viņa arī uzreiz ir drupanāka.
varbūt tava vecmāmiņa vienkārši bija taupīga un aizdaru ara ūdeni sajauca

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba