Princese Zeltīte

[info]az @ 12:22: tas viss ir loti, loti beediigi.
un es nezinu, kaa lai tagad taa preciizaak noformulee savu viedokli, lai nesanaak neslavas un negoda celsana, bet tikai viedoklis - kad sabruka kraajbanka, nebiju latvijaa, tikai vakar noskatiijos, kaa lembergs izsaka savu viedokli http://www.youtube.com/watch?v=oHniuKAjtnc. come on. tur loti ruupiigi tiek doti diezgan skaidri maajieni. ja muuziigi smaidosais, lepnais, drosmiigais, neuzvaramais, varenais lembergs publiski pazinjo, ka neuzticas bankaam un glabaas PASVALDIIBAS naudinju zekjee, nu, tad...

taa informacija, ko es dzirdeeju par baumaam, diezgan tendenciozi atsaucaas uz miitiskiem pirmavotiem ventspilis domee. tiesi taapec vakar skatiijos to sizetu.

jaa, varbuut es to taa redzu tikai taapeec, ka nekad arii ieprieks neesmu vinam uzticeejusies, bet nu.

ja es buutu kaut mazliet juridiski izgliitota, drosi vien luugtu izveerteet, cik tiesiigs ir pasvaldiibas vadiitaajs kaa amatpersona oficiaalajaa preses konferencee runaat tiesi kaa nobijusies tantinja.

bet par cilveekiem, kas nepretendee uz jebkaadu autoritaati savos izteikumos un kuri runaa, jo ir loti, loti nobijusies, gribas lakataa ietiit. jo es labi zinu, kaa asinis sastingst, kad ir reaalas, reaalas bailes. un bailes ir taada briesmiiga lieta. jo seviski, ja neviens tev neatgaadina, ka mees visi reiz piedzimaam, mees visi nomirsim, mums nav, ko daliit.
es juutos vainiiga. jo man arii bija bail. un es nedariiju neko, lai sevi nomierinaatu, es nedariiju neko, kas tajaa briidii radiitu mieru manaa zemee. es varbuut neceelu paniku veikalaa, bet taa, nee. es nepaceelu galvu uz debesiim un nepaliku pavisam mieriiga.

taa ka es arii juutos apzinaati kaiteejusi.

es saprotu, ka tu driiksti dusmoties, jo taa ir, kad ir tik daudz bailju, jo lai ar vinjaam dara, ir jaasaak kauties pretii, lai netiek arii tevii ieksaa.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba